İkisi Çocuk Biri Orta Yaşlı Üç Bölücü Terör Örgütü Mensubu Teslim Oldu - Son Dakika
Güncel

İkisi Çocuk Biri Orta Yaşlı Üç Bölücü Terör Örgütü Mensubu Teslim Oldu

TSK'nın internet sitesinde verilen bilgiye göre; Güneydoğu'da dün ikisi çocuk, biri orta yaşlı üç bölücü terör örgütü mensubu güvenlik güçlerine teslim oldu.

04.09.2014 15:14  Güncelleme: 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güneydoğu'da dün ikisi çocuk biri orta yaşlı üç bölücü terör örgütü mensubu teslim oldu.

TSK'nın internet sitesinde verilen bilgiye göre dün Mardin'in Artuklu ilçesinde 1995 yılında örgüte katılan 33 yaşındaki bölücü terör örgütü mensubu bir terörist silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu. Şırnak Uludere'de Mart 2014'te örgüte katılan, 15 yaşındaki bölücü terör örgütü mensubu bir terörist silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu. Erzurum'un Çat ilçesinde de 3 Mart 2014 tarihinde örgüte katılan, 17 yaşındaki bölücü terör örgütü mensubu bir terörist silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu.

100-150 kişilik bir grup tarafından, "Akaryakıt Taşıma İzin Belgesi" alma isteklerine aylardır cevap verilmemesini protesto etmek amacıyla, Şırnak'ın Silopi- Cizre karayolu, yaklaşık 40-50 akaryakıt tankeri ile trafiğe kapatıldı. Söz konusu kara yolu, askeri ve mülki makamlar tarafından yapılan ikna çalışmaları neticesinde, aynı gün saat 23.50'de trafiğe açıldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İkisi Çocuk Biri Orta Yaşlı Üç Bölücü Terör Örgütü Mensubu Teslim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement