IŞİD'in Füze Rampası İmha Edildi: 8 IŞİD'li Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

IŞİD'in Füze Rampası İmha Edildi: 8 IŞİD'li Öldürüldü

IŞİD\'in Füze Rampası İmha Edildi: 8 IŞİD\'li Öldürüldü

Suriye tarafındaki IŞİD'e ait füze rampası fırtına obüsleriyle imha edildi. Operasyonda 8 IŞİD'li terörist de öldürüldü.

25.04.2016 15:39  Güncelleme: 16:02

Koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarının IŞİD'e yönelik hava harekatından sonra, Kilis sınır hattında konuşlu Türk topçu birliği de IŞİD'e ait füze rampasını vurdu. Fırtına obüsleriyle yapılan atışta 8 IŞİD teröristinin de öldüğü bildirildi.

IŞİD'İN FÜZELERİ VURULDU, 8 IŞİD'Lİ ÖLDÜRÜLDÜ

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, İnsansız Hava Araçları (İHA) Suriye tarafında Kilis'e 21 kilometre, sınıra ise 6 kilometre uzaklıkta Suriye tarafında Halep'in kuzeyindeki Cakka'da IŞİD'e ait bir füze rampası tespit etti. Türkiye'ye doğru çevrili rampada, bir roketin atışa hazırlandığı belirlendi. İHA'ların belirlediği koordinatlara fırtına obüsleri yoğun atış yaptı. Topçu atışının bitiminden sonra yeniden devreye giren İHA'lar sayesinde füze rampasının imha edildiği ve 8 IŞİD'linin etkisiz hale getirildiği belirlendi.

KİLİS'TE ŞİMDİYE KADAR 17 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere son günlerde Kilis'e hemen her gün Suriye tarafından füze atılıyordu. Atılan bu füzeler yüzünden bugüne kadar 17 kişi hayatını kaybetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel IŞİD'in Füze Rampası İmha Edildi: 8 IŞİD'li Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Banazli ismail: Yalanlariniz Pat Pat akp kiyamaz Kankilerine 4 2 Yanıtla
  • KIZILDERILI: Fena sekilde kiniyoruz diyeceklerdi ama baktilar ki millet artik yemiyor bu sefer de bunu deniyorlar.Yersen tabi... 4 1 Yanıtla
  • Ahmet a: Güvenlik kaynaklardannnn:))) 3 0 Yanıtla
  • MARTAVAN: YALAN YALAN HEPSİ YALAN .DİNDAR GÖRÜNÜMLÜ FAŞİZM MUHAKKAK YIKILACAK. SAKALLI MAYMUNLARI KÜRD TOPRAKLARINDA GÜBRE OLACAK.KAHROLSUN KÜRD DÜŞMANLARI YAŞASIN ASİL,KADİM KÜRD HALKI. 0 0 Yanıtla

Advertisement