İşitme Engelliler Basketbol Takımı Şampiyonluk Yolunda - Son Dakika
Yerel

İşitme Engelliler Basketbol Takımı Şampiyonluk Yolunda

İşitme Engelliler Basketbol Takımı Şampiyonluk Yolunda

Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Erkek Basketbol takımı Afyon’da yapılacak olan Türkiye final müsabakaları için üç gün öncesinden Afyon’a hareket etti.

03.05.2016 17:05

Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Erkek Basketbol takımı Afyon'da yapılacak olan Türkiye final müsabakaları için üç gün öncesinden Afyon'a hareket etti.

Geçen yıl Türkiye şampiyonu olarak İtalya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında Türkiye'yi, temsil eden Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Basketbol Takımı, bu sezonda gruplarda aldığı namağlup unvanla Türkiye finallerine kalan ilk takım olmuştu. Afyon'da yapılacak olan Türkiye finalleri müsabakalarına katılan Adıyaman temsilcisi, bu turnuvadan da şampiyonlukla ayrılmak için Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'nun destekleriyle üç gün öncesinden Afyon'a giderek çalışmalara başladı. 3-7 Mayıs tarihleri arasında Afyon'da düzenlenecek olan İşitme Engelliler Basketbol Türkiye Finallerinde gruplar belli oldu. Geçen yıl final oynayan ve finaldeki rakibi Eskişehir İşitme Engelliler Basketbol Takımıyla bu yıl aynı gruba düşen Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Basketbol Takımının da bulunduğu A Grubunda 'Eskişehir İşitme Engelliler Basketbol Takımı, Bursa Yıldırım İşitme Engelliler Basketbol Takımı ve İzmir Bornova İşitme Engelliler Basketbol Takımı' yer alıyor. B Grubunda ise, İstanbul Beyoğlu İşitme Engelliler Basketbol Takımı, Samsun Bafra İşitme Engelliler Basketbol Takımı, Kayseri İşitme Engelliler Basketbol Takımı ve Denizli İşitme Engelliler Basketbol Takımı mücadele edecek.

Her iki gruptan da ilk iki takımın eleme sistemi için bir üst kategoriye yükseleceği müsabakaların ilkini geçen yılın finalisti Eskişehir ile oynayacak olan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Basketbol Takımının yöneticileri turnuva ile ilgili yaptıkları açıklamada, "Afyon'da 8 takımın mücadele edeceği Türkiye Finallerinde Adıyaman'ı temsil edeceğiz. Üç gün öncesinden Afyon'a gelerek müsabakaların oynanacağı salonda idmanlarımızı yapıyoruz. Moral ve motivasyonumuz üst seviyede. Geçen yıl Türkiye Şampiyonu olarak İtalya'ya gidip, ülkemizi bu şampiyonada temsil eden takımımız inşallah bu sezonda aynı başarıyı elde edecektir. Bize destek olan başta Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu olmak üzere herkese çok teşekkür ediyoruz" şeklinde açıklamalarda bulunuldu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşitme Engelliler Basketbol Takımı Şampiyonluk Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement