İsmet Türker, Şanlıurfaspor'a Ceo Oldu - Son Dakika
Spor

İsmet Türker, Şanlıurfaspor'a Ceo Oldu

Şanlıurfaspor Kulübü, İsmet Türker’i CEO olarak göreve getirdiKulüpten yapılan yazılı açıklamada, daha önce birçok sportif ve kuruluş anlamda başarılı çalışmalara imza atmış olan İsmet Türker’i Kulüp CEO’su olarak göreve getirildiği belirtildi.

15.10.2014 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfaspor Kulübü, İsmet Türker'i CEO olarak göreve getirdi

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, daha önce birçok sportif ve kuruluş anlamda başarılı çalışmalara imza atmış olan İsmet Türker'i Kulüp CEO'su olarak göreve getirildiği belirtildi. Kulübün bundan sonraki önemli işlerinde görev alacak Türker, aynı zamanda Uluslararası Engelliler Derneği Genel Başkanlığını da yapıyor. Birçok gazetede köşe yazarlığı da yapan Türker'in yine çok sayıda TV programı da bulunuyor.

Şanlıurfaspor Kulübü Asbaşkanı Nabi Kırmızı, CEO olarak göreve getirilen İsmet Türker'e başarılar dilediklerini ifade ederken, "Geçmişte yaşadığı başarıları kulübümüzde de yaşayacağına inanıyoruz. Kendisine yeni görevinin hayırlı olmasını dilerken, aynı zamanda başarılar diliyoruz" dedi.

TÜRKER KİMDİR?

1965 yılında Diyarbakır'da doğdu. İlk ve orta öğretimini Batman'da, meslek lisesi ve yüksek okulu Eskişehir'de bitirdi. 1982 - 1995 yılları arasında T.C.D.D' de Diyarbakır, Karabük ve Ankara'da memurluk görev aldı. 1990-1994 yılları arasında Demiryolları Meslek Okulu Mezunlar Derneği Genel Sekreterliği yaptı. 1995 yılında TCDD Ankara Gar Müdür Yardımcılığı görevinde iken kendi isteği ile istifa ederek aynı yıl Türker İnşaatı kurdu. 1996 yılında Ankara Genç İş Adamları Derneği'ne üye oldu. Onay Boya A.Ş.'nin ortağı ve 2000 Hotels Grubu'nun yönetim kurulu üyeliğini yaptı. Sportif anlamda da birçok çalışması bulunan çiçeği burnunda kulüp CEO'su, Türkiye milli boks hakemliği, Ankara Genç İş Adamları Derneği Üyeliği, Ankara Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Hotels Grubu'nun yönetim kurulu üyesi, Ankara Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Sekreterliği, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanlığı, Çim Hokey Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği ve MYK Başkanlığı, Diyarbakırspor Futbol Şube Sorumlusu ve Asbaşkanı, Uluslararası Engelliler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Ankara Genç İş Adamları Derneği Yüksek Danışma Kurulu Başkan Yardımcısı gibi görevlerde yer aldı.

2006 yılında Diyarbakırspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu ve Asbaşkanı olarak çok başarılı çalışmalarda bulunan Türker, birçok önemli futbol kulüplerinin sezon başı kampı yaptığı Kocaeli Kartepe Green Park'da genel müdür olarak da görev yaptı.

Halen Uluslararası Engelliler Derneği Genel Başkanlığı köşe yazarlığı ve Doğa Grup'ta yöneticilik yapan Türker, bundan böyle Şanlıurfaspor Kulübü'ne de hizmet edecek. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İsmet Türker, Şanlıurfaspor'a Ceo Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement