Isparta Merkezli Fetö/pdy Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Isparta Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

Isparta merkezli 6 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda tutuklanan Sivel Kayacan ile Abdullah Öner'in tutukluklarına yönelik itiraz reddedildi.

15.04.2016 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta merkezli 6 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda tutuklanan Sivel Kayacan ile Abdullah Öner'in tutukluklarına yönelik itiraz reddedildi.

Alınan bilgiye göre, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra Isparta Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine Burdur Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanan Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) personeli Sivel Kayacan ve Abdullah Özer'in avukatları, müvekkilleri için Dinar Sulh Ceza Hakimliğine itirazda bulundu.

Hakimlik, şüphelilerin tutukluluğuna yapılan itirazı reddetti.

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Isparta, İstanbul, Antalya, Trabzon, Uşak ve Afyonkarahisar'da "FETÖ/PDY terör örgütünün yöneticiliğini yapmak", "terör örgütüne üye olmak", "6415 sayılı Terörizmin Finansmanının Önlenmesi

Hakkında Kanun'a muhalefet etmek", "resmi belgede sahtecilik", "irtikap", "kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek ve yaymak", "özel hayatın gizliliğini ihlal etmek" suçlarından gözaltına alınan 52 şüpheliden 29'u emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Isparta Merkezli Fetö/pdy Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement