İstanbul'un 8 İlçesinde Elektrik Kesintisi... - Son Dakika
Güncel

İstanbul'un 8 İlçesinde Elektrik Kesintisi...

İstanbul\'un 8 İlçesinde Elektrik Kesintisi...

Haber-Kamera Ozan URAL İstanbul DHATEİAŞ işletimindeki enterkonnekte sisteminde meydana gelen teknik arıza nedeniyle, İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki 8 ilçede elektrik kesintileri yaşanıyor.

26.04.2016 23:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera Ozan URAL İstanbul DHA

TEİAŞ işletimindeki enterkonnekte sisteminde meydana gelen teknik arıza nedeniyle, İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki 8 ilçede elektrik kesintileri yaşanıyor. BEDAŞ, çeşitli bölgelerden enerji aktararak bu ilçelere kademeli olarak elektrik vermeye çalışıyor.

BEDAŞ tarafından yapılan açıklamada, saat 22.30'da TEİAŞ işletimindeki enterkonnekte sisteminde oluşan teknik arıza nedeniyle elektrik kesintisi gerçekleştiği belirtildi.

Açıklamada şöyle denildi

TEİAŞ sisteme enerji verdikçe BEDAŞ da kademeli olarak elektrik sağlamaya başlayacaktır,

Elektrik kesintisinden etkilenen ilçeler Avcılar, Bağcılar, Başakşehir, Bakırköy, Beşiktaş, Büyükçekmece, Esenler ve Küçükçekmece'dir.

TEİAŞ'tan sisteme enerji gelene kadar, kesintiden etkilenen bölgelerin mağdur olmaması için BEDAŞ tüm kaynakları seferber ederek çeşitli bölgelerden aktarmak suretiyle kademeli olarak elektrik sağlayacaktır.

Bu arada, saat 23.30 itibariyle, Şişli, Sarıyer ve kağıthane'deki bazı bölgelerin de elektriğinin kesik olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'un 8 İlçesinde Elektrik Kesintisi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement