İzmir Şehit Acısı İzmir'e Düştü - Son Dakika
Güncel

İzmir Şehit Acısı İzmir'e Düştü

İzmir Şehit Acısı İzmir\'e Düştü

Şehit acısı İzmir'e düştü (ek) BİNALİ YILDIRIM ZİYARET ETTİ Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde şehit edilen 31 yaşındaki Uzman Çavuş Sinan Uçan'ın İzmir'in Gaziemir ilçesindeki baba evini Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı aynı zamanda İzmir Milletvekili adayı olan Binali Yıldırım da ziyaret etti.

01.10.2015 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit acısı İzmir'e düştü (ek)

BİNALİ YILDIRIM ZİYARET ETTİ

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde şehit edilen 31 yaşındaki Uzman Çavuş Sinan Uçan'ın İzmir'in Gaziemir ilçesindeki baba evini Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı aynı zamanda İzmir Milletvekili adayı olan Binali Yıldırım da ziyaret etti. Yıldırım'dan birkaç dakika önce İzmir Valisi Mustafa Toprak şehit evine geldi.

Baba Celalettin Uçan'la görüştükten sonra Vali Toprak ve Binali Yıldırım şehit evinden birlikte çıktı. Açıklamayı Binali Yıldırım yaptı. Yıldırım, "Terör örgütü yine bir kahpelik yaptı. Sabah görevlerine gitmekte olan iki astsubayımızı kahpece şehit etti. Acımız büyük. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Ailelerin acısını paylaşıyorum. Milletimizin başı sağolsun. Az önce de Beytüşşebap'ta bir askerimizin şehit olduğu haberi geldi. Bu iş bu ülkenin birliğine bütünlüğüne, milletin kardeşliğine kasteden terör örgütüne gereken ne ise yapılacak. Sonuna kadar bu mücadele devam edecek. Ta ki milletimiz huzur içinde barış içinde, kardeşlik içinde rahat nefes alıncaya kadar. Bir kez daha terör örgütünün samimi olmadığı, terör örgütünü arkasına alan siyasilerin samimi olmadığı ayen beyan ortaya çıkmıştır. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Şehit Acısı İzmir'e Düştü - Son Dakika


Advertisement