Kadın Futbol Takımlarında Rakipler Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Kadın Futbol Takımlarında Rakipler Belli Oldu

Kadın Futbol Takımlarında Rakipler Belli Oldu

Batmanın iki kadın futbol takımının rakipleri belli oldu.

02.07.2016 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadın futbolda rakipler belli oldu

Batmanın iki kadın takımı Belediye ve Karşıyaka Türkiye şampiyonasında.

Batmanın 2 kadın futbol kulübü 1955 Batman Belediyespor ve geçtiğimiz aylarda kurulan Karşıyakaspor'un Türkiye şampiyonasındaki rakipleri belli oldu.

Önceki önce ki çekilen kuralar sonucunda rakipleri belli olan Karşıyakaspor Genç Kızlar kategorisinde, 1955 Belediyespor'da Yıldız Kızlar kategorisinde Batmanı temsil edecek. Karşıyakaspor'un müsabakaları 13-17 Temmuz, Belediyespor Yıldız takımının maçları ise 23-27 Temmuz arası Diyarbakır'da oynanacak.

TAKIMLAR BAŞARI PEŞİNDE

Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan 1955 Belediyespor ve Karşıyakaspor yönetimi şampiyona öncesinde iddialı konuştular.

Belediyespor Teknik Direktörü Bilal Bakay, "Yıldız Kızlar kategorisinde katılacağımız Türkiye şampiyonasında tek hedefimiz kupayı Batman'a getirmek. Takımımızın iskeletini oluşturan oyuncularımız daha önce A takım'da koca bir sezon forma şansı buldular. Orada kendilerinden yaş büyük futbolcularla büyük bir mücadele verip tecrübe edindiler. Şimdi bu emeklerinin karşılığını alma zamanı" dedi. Kadın futbol takımını yalnız birkaç ay önce kuran Karşıyakaspor Kulüp Başkanı Orhan Aslan ise, " Üç aya aşkın bir süredir bu turnuva için hummalı bir hazırlık içerisindeyiz. Yeni bir takım olmamız dezavantaj olarak görünebilir ancak biz başarılı olmak için bu şampiyonaya gidiyoruz" dedi.

BELEDİYESPOR'UN GRUBU

1.1955 Batman Belediyespor
2.Diyarbekirspor A.S
3. Ergani Anadolu imamhatip Lisesi
4. Hakkari Gücü spor
5. Siirt Hasbeyspor

KARŞIYAKASPOR'UN GRUBU

  1. Batman Karşıyakaspor
  2. Amedspor
  3. Ergani İ.H.L
  4. Muş Kartalspor
  5. Muş Yağmurspor
Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Kadın Futbol Takımlarında Rakipler Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement