Kadınların Fotoğraf Sergisi Beğeni Topladı - Son Dakika
Yerel

Kadınların Fotoğraf Sergisi Beğeni Topladı

Kadınların Fotoğraf Sergisi Beğeni Topladı

Batman Yeşiltepe Çok Amaçlı Toplum Merkezi’nde (ÇATOM) faaliyetleri devam eden Toplumsal Değişme ve Kadın Derneğinde (TODEK) fotoğrafçılık kursu gören kadınların çektiği fotoğraflar sergilendi.

13.06.2016 13:49

Batman Yeşiltepe Çok Amaçlı Toplum Merkezi'nde (ÇATOM) faaliyetleri devam eden Toplumsal Değişme ve Kadın Derneğinde (TODEK) fotoğrafçılık kursu gören kadınların çektiği fotoğraflar sergilendi.

SODES 2015 "Kadınlar Üretiyor, Ürettikçe Kalkınıyor" adlı projesi ile fotoğrafçılık kursuna devam eden bayan kursiyerler, aldıkları 2,5 aylık eğitim ile Batman merkez, ilçe ve köylerinde fotoğraf çekimleri gerçekleştirdi. Batman Çayı, Malabadi Köprüsü, Kantar Köprüsü çevresindeki köylerde ve Hasankeyf ile Sason'da fotoğraf çekimleri yapıldı. Kurs sonunda çekilen fotoğraflar sergilendi.

Serginin açılışı Vali Yardımcısı Şener çağlar, İş-Kur ve Halk Eğitim Merkezi idarecileri ile eğitici ve kursiyerler tarafından Batman'ın en büyük alışveriş merkezinde gerçekleştirildi. Vali Yardımcısı Çağlar, eğitmen ve kursiyerleri tebrik etti. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadınların Fotoğraf Sergisi Beğeni Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement