Kalkınma Bakanı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kalkınma Bakanı Yılmaz Açıklaması

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Türkiye'yi ileri bir demokratik ülke haline getiriyoruz.

04.05.2015 19:07

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, " Türkiye'yi ileri bir demokratik ülke haline getiriyoruz. Kimse bunu gölgelemesin" dedi.

Bakan Yılmaz, Diyarbakır'daki temasları kapsamında beraberinde AK Parti Milletvekili Süleyman Hamzaoğulları, milletvekili adayları Salim Ensarioğlu, Haşim Haşimi, Oya Eronat, Durdane Yalar, Ali İhsan Merdanoğlu, Mustafa Elgörmüş, Netice Arslan, Alaattin Parlak, Abbas Barış ve İl Başkanı Muhammed Akar ile Çüngüş ilçesinde AK Parti seçim bürosunun açılışına katıldı.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin artık bir dünya partisi olduğunu söyledi.

"Diğer partiler ne yaptı? Hiçbir şey yapmadı, aksine yapılan çalışmalara engel oldular. Onlar konuşur, AK Parti yapar. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz" diyen Yılmaz, şöyle devam etti:

"Türkiye'yi ileri bir demokratik ülke haline getiriyoruz. Kimse bunu gölgelemesin. Bunları engellemek için ellerinden gelen her türlü şeyi yapıyorlar. Güneş balçıkla sıvanmaz. Türkiye'nin kaderi ile AK Parti'nin kaderi birleşti. AK Parti artık bir dünya partisidir. AK Parti, Türkiye'nin her yerinde var ve olmaya da devam edeceğiz. AK Parti büyük bir partidir. Başkalarının sözlerine savunmada kalmayacağız, biz onlara soracağız. Siz ne yaptınız diye? Anayasayı değiştirip, çok güçlü bir istikrarlı yönetim oluşturacağız. Güçlü bir ekonomiye sahip olacağız. Ekonomisi güçlü olmayan bir ülke hizmet yapamaz ve üretemez."

Çüngüş'ün hastane sorununu çözeceklerini dile getiren Yılmaz, "Sosyal ve gençliğe yönelik projelerle Çüngüş'ü hak ettiği yere getireceğiz" diye konuştu.

Bakan Yılmaz, Kaymakam Ahmet Başer ve Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca'yı da ziyaret etti. Yılmaz, Arslanca'dan ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Kalkınma Bakanı Yılmaz ve beraberindekiler, ilçeye bağlı Yeniköy'de taziye ziyaretinde de bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kalkınma Bakanı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement