Kalkınma Bakanı Yılmaz Hani'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kalkınma Bakanı Yılmaz Hani'yi Ziyaret Etti

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, beraberindeki milletvekili adayları ve çok sayıda partili ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Hani İlçesi'ni ziyaret etti.

05.05.2015 09:53

Bakan Yılmaz ve beraberindekiler ilk olarak Hani Hükümet Konağını ziyaret ederek, Hani Kaymakamlığına vekalet eden Lice Kaymakamı Osman Uğurlu'dan ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Türkiye'yi Normalleştirdik

Bakan Yılmaz, ziyarette yaptığı açıklamada, Geçmiş yıllarda burada yaşananların yöre halkının kabahatinin olmadığını ifade ederek, "Çözüm süreci bu yaşananları unutturacak. Türkiye değişti, devlet değişti, politika değişti. Ama bazı zihniyetler değişmedi. AK Parti önemli reformlar yaptı. Yasakların kaldırılması anlamında da önemli reformlar yaptı. Doğru olan neyse onu yapmak istiyoruz. 2002 secim beyannamesine bakın, ne yaptığımızı görürsünüz. Biz Türkiye'yi normalleştirdik. Köklü tarihimize geri dönüyoruz. Bizim değerlerimizde maneviyat ön plandadır. Hani'ye de elimizden gelen desteği vereceğiz. Elbirliğiyle bu bölgemize hizmet edeceğiz" dedi.

Bakan Yılmaz, Hükümet konağının ardından Hani İlçesi'ndeki AK Parti Seçim bürosunun açılışına katıldı. Hani halkı ve partililer tarafından coşkuyla karşılanan Bakan Yılmaz ve Milletvekili adayları, istikrar için destek istedi.

Hani'de Aldığımız Oyun Anlamı Var

Bakan Yılmaz, seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, Hani'den aldıkları her oyun anlamı olduğuna işaret ederek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'de önemli değişiklikler yaptı. Eskiden millet memurdu, devlet amirdi. Şuanda tam tersine döndü. İnsanların önündeki engelleri kaldırdık. Eskiden başörtü ile sokakta gezilemiyor, üniversiteye gidilemiyordu. 28 Şubatları yaşıyorduk. Şimdi her yerde başörtülü insanlarımız sokaklarda gezebiliyor, üniversiteyle gidebiliyorlar" diye konuştu.

Bakan Yılmaz, seçim bürosunun açılışının ardından Hani İlçe merkezinde Esnafı ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Bakan Yılmaz, İlçedeki tarihi Ulucami'yi ziyaret etti. Bakan Yılmaz, İlçedeki programını Taziye ziyareti ile sonlandırdı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kalkınma Bakanı Yılmaz Hani'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement