Kamu-Sen Genel Başkanı Koncuk: Masum İnsanların da Gözaltına Alındığını Düşünüyoruz - Son Dakika
Güncel

Kamu-Sen Genel Başkanı Koncuk: Masum İnsanların da Gözaltına Alındığını Düşünüyoruz

Kamu-Sen Genel Başkanı Koncuk: Masum İnsanların da Gözaltına Alındığını Düşünüyoruz

TÜRKİYE Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, "Biz, FETÖ soruşturması kapsamında masum insanların da gözaltına alındığını ve görevlerinden uzaklaştırıldığını düşünüyoruz.

26.11.2016 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, "Biz, FETÖ soruşturması kapsamında masum insanların da gözaltına alındığını ve görevlerinden uzaklaştırıldığını düşünüyoruz. Bu yanlışlara vurgu yapmak zorundayız. Adaletin ve hukukun üstünlüğü doğrultusunda bu darbecilerle mücadele edelim" dedi.

Bartın 20'nci Kitap Fuarı'ndaki söyleşisi için kente gelen Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, daha sonra sendika temsilcileriyle bir araya geldi. Burada konuşan Koncuk, sendika olarak terör örgütleriyle mücadeleyi sonuna kadar desteklediklerini söyledi. Koncuk, "Vatan elden gittiğinde ortada bir şey kalmaz. Bakın Suriye'de yaşayan insanlar bu durumu yaşamıştır" dedi.

Koncuk, darbelerin her zaman karşısında olduklarını, 28 Şubat sürecinde Türkiye Kamu-Sen olarak Kızılay meydanında insanların yakasına kokart taktıklarına vurgu yaparak şöyle dedi:

"Biz, adalet ve hukuk vurgusu yapıyoruz. Açığa alınan 6 bin eğitim çalışanı bugün görevlerine iade edildi. PKK terör örgütüne yardım ve yataklık eden, onlarla fiilen bağlantısı bulunan birinin kamuda istihdam edilmesine razı değiliz. Bu kişilerin devletin hiçbir kurumunda çalışmaması gerekir. Ama bunu yaparken de sağlam delillere dayandırarak yapmak zorundayız. Biz, FETÖ soruşturması kapsamında masum insanların da gözaltına alındığını ve görevlerinden uzaklaştırıldığını düşünüyoruz. Bu yanlışlara vurgu yapmak zorundayız. Türkiye Kamu-Sen olarak, adaletin ve hukukun üstünlüğü doğrultusunda bu darbecilerle mücadele edelim. FETÖ denilen terör örgütünün darbeyi yapan hangi birimi varsa onlarla mücadele edelim. Aynı şekilde bölücü terör örgütü PKK ile de mücadele edelim. Mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz."

- Bartın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamu-Sen Genel Başkanı Koncuk: Masum İnsanların da Gözaltına Alındığını Düşünüyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement