Kamyonda Gasp İddiası - Son Dakika
Güncel

Kamyonda Gasp İddiası

Eskişehir’de otostopla aracına aldığı bir kişi tarafından bıçak tehdidi ile gasp edildiğini iddia eden sürücünün şikayeti üzerine zanlı gözaltına alındı.

05.01.2015 16:29

Eskişehir'de otostopla aracına aldığı bir kişi tarafından bıçak tehdidi ile gasp edildiğini iddia eden sürücünün şikayeti üzerine zanlı gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Sivrihisar-Eskişehir karayolunun 1'inci kilometresinde meydana geldi. M.E.K. (31) adlı sürücü, Kayseri'den Eskişehir'e şeker götürdüğü aracına Ankara'nın Mamak ilçesi çevre otobanı civarından geçtiği sırada otostop çekerek Polatlı ilçesine gitmek istediğini söyleyerek kendini M.Y. olarak tanıtan şahsı aldı. Sivrihisar ilçesinde nişanlısının bulunduğunu ve onun yanına gittiğini iddia eden M.Y., ilçeye kadar gideceğini belirtti. İlçeye gittiklerinde M.Y., inmek için hazırlandığı sırada montunun cebinden bıçak çıkartarak M.E.K.'nin boğazına dayayarak cebindeki 100 TL'yi aldı. Olayın ardından karakola başvuran M.E.K., şahıstan şikayetçi olurken, telefon kaydından şüphelinin asıl isminin M.U. olduğu belirlendi.

Kayıp şahıs olarak aranan M.U., polisin çalışmaları neticesinde yakalandı. M.U., 100 TL'yi yardım amaçlı istediğini beyan ederken, olayla alakalı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kamyonda Gasp İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement