Karaman Eğitim Bir Sen Kongresini Yaptı - Son Dakika
Güncel

Karaman Eğitim Bir Sen Kongresini Yaptı

16 Kasım Pazar günü Yunus Emre Konferans Salonunda gerçekleşen kongrede mevcut Şube Başkanı Yunus Özdemir'in listesi delegelerin tamamına yakınının oyunu alarak güven tazeledi.

17.11.2014 08:40

Kongreye çok sayıda Sivil Toplum Örgütünün ve Siyasi Partilerin başkanları, İl ve İlçe Müdürleri, mülki ve idari erkan, Memur Sene Bağlı Sendikaların temsilcileri ve diğer sendikaların temsilcileri iştirak ettiler. Kongrenin açılış konuşmasında Şube Başkanı Yunus Özdemir şunları dile getirdi:

Sayın Belediye Başkan Vekilim, İl Genel Meclis Başkanım, Siyasi Partilerin, Sivil Toplum Kuruluşlarının ve Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın Değerli Başkanları ve Temsilcileri, İl ve İlçe Müdürlerimiz, Değerli Bürokratlarımız, çok kıymetli delege arkadaşlarım, misafirlerimiz ve basınımızın kıymetli mensupları, Teşkilatımızın kıymetli yöneticileri, üyeleri hanımefendiler, beyefendiler öncelikle sizleri en kalbi duygularımla, sevgi ve hürmetle selamlıyorum.

3'ncü Olağan Genel Kurulumuzun şehrimize, milletimize ve eğitim çalışanlarına hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum.

Sendikal mücadelemize şimdiye kadar emek veren, kurucu genel başkanımız, çağın soylu adamı merhum Mehmet Akif İnan hocamız başta olmak üzere ahirete irtihal eden tüm emektarları rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bu manada yıllarca Ayrancı İlçe Temsilciliğimizi yapmış olan ve geçtiğimiz günlerde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Osman Çakmak hocamızı da rahmetle anıyorum.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karaman Eğitim Bir Sen Kongresini Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement