Kardeş İlçelerin Çocuklari Kardeşleriyle Eğlendi - Son Dakika
Güncel

Kardeş İlçelerin Çocuklari Kardeşleriyle Eğlendi

Kardeş İlçelerin Çocuklari Kardeşleriyle Eğlendi

Beylikdüzü Belediyesi, kardeş ilçelerin çocuklarını dolu dolu geçen bir programla ağırladı.

22.04.2015 13:38  Güncelleme: 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Düzköy, Artvin Ardanuç, Sinop Dikmen'den gelen yaklaşık 50 öğrenci atölyelerde çeşitli etkinliklere katıldı, boğazı ve müzeleri gezdi, çocukluklarını ve 23 Nisan coşkusunu İstanbul'da doyasıya yaşadı.

Beylikdüzü Belediyesi, kardeş belediye olan Trabzon Düzköy, Artvin Ardanuç ve Sinop Dikmen Belediyeleri'nden gelen misafir öğrencileri 5 gün boyunca büyük bir misafirperverlikle ağırladı. Hem ilçeyi tanıyan hem de İstanbul'u gezen çocuklar, çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Uçurtmalar Takdiri Topladı

Geldikleri ilk gün sevinçle karşılanan öğrenciler, Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde Uçurtma Atölyesi'ne katıldı. En güzel uçurtmayı yapmak için dikkatle çalışan öğrenciler, çalışmalarının sonucunda emekleri için takdir belgesiyle ödüllendirildi. Daha sonra müzik eşliğinde sandalye kapmaca oynayan çocuklar, gönüllerince eğlendi.

İstanbul'da Tekne Turu…

Çocukların kendilerini evlerinde gibi hissetmeleri için yoğun olarak çalışan Beylikdüzü Belediyesi ekipleri de miniklerin günlerinin hep dolu geçmesini sağladı. Kaldıkları günler içerisinde hep bir faaliyetin içinde bulunan çocuklar, İstanbul Boğazı'nı rehber eşliğinde tekneyle gezerek tarihi yerleri denizden izledi. Tekne turunun ardından Sultan Ahmet Meydanı'na giden misafir öğrenciler Ayasofya'yı ve Topkapı Sarayı'nı gezdi. Eğlence parkında adrenalin ve heyecan dolu anlar yaşayan çocuklar, günü son olarak Rahmi Koç Müzesi'ni gezerek bitirdi.

23 Nisan'ı Bu Yıl Beylikdüzü'nde Kutladılar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bu yıl Beylikdüzü'nde geçiren öğrenciler, Beylikdüzü Belediyesi'nin ilçenin dört bir yanında çocuklara sunduğu etkinliklere de katılacak. Kortej yürüyüşünde yer alacak öğrenciler, Beylikdüzü Kültür Merkezi önünde gerçekleşen eğlenceye de konuk olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kardeş İlçelerin Çocuklari Kardeşleriyle Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement