Kaymakam Erkan'dan Tatvan Gb'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Erkan'dan Tatvan Gb'ye Ziyaret

Kaymakam Erkan\'dan Tatvan Gb\'ye Ziyaret

Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Tatvan Gençlerbirliği Spor’u ziyaret etti.

26.02.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Tatvan Gençlerbirliği Spor'u ziyaret etti.

Tatvan GB'yi Tatvan Şehir Stadı'ndaki tesiste ziyaret eden Kaymakam Murat Erkan, bir süre sahada idman yapan sporcuları izledikten sonra Kulüp Başkanı Muhsin Obalı ve Teknik Direktör Zeki Yılmaz'dan bilgi aldı. Kulübün son durumuyla ilgili Kaymakam Erkan'ı bilgilendiren Kulüp Başkanı Muhsin Obalı, bu sezon 3. Lig'e çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Kalan 5 maç için tüm hesapları galibiyet üzerine yaptıklarını ifade eden Başkan Obalı, "Şu anda 41 puanla ligin 3. sırasında yer alıyoruz. Bu hafta kendi sahamızda Diyarbakır Yolspor'la karşılaşacağız. Takımız şimdiden bu maça hazır. Sonraki haftalarda ise Cizre Spor, Patnos Gençlik Spor, Batman Gercüş Bağlar Spor ve son hafta ise Mardin Spor ile karşılaşacağız. Rakiplerimizle aramızda sadece 3 puan farkı var. İnşallah hedefimiz 5'te 5 yaparak bu puan farkını kapatıp ligi şampiyon olarak bitirmektir. Ben şimdiye kadar bize destek olan taraftarlarımızın kalan maçlarda bize desteklerini sürdürmelerini istiyorum. İnşallah bu sezonun sonunda da hep birlikte gerek ilimize ve gerekse ilçemize büyük bir gurur ve sevinç yaşatacağız" diye konuştu.

Kaymakam Murat Erkan ise, en büyük temennilerinin Tatvan GB'nin 3. Lig'e çıkması olduğunu ifade etti. Bu yıl takım olarak oldukça başarılı bir sezon geçiren Tatvan GB'yi artık 3. Lig'de görmek istediklerini kaydeden Erkan, "Takım şu ana kadar iyi bir profil çizerek şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu zaten ortaya koydu. Hepimizin temennisi takımın kalan maçlardan da galibiyle ayrılıp ligi şampiyon olarak tamamlaması ve 3. Lig'e çıkmasıdır" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Erkan'dan Tatvan Gb'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement