Kayseri'de CHP Milletvekillerinden Gündem Değerlendirmesi - Son Dakika
Yerel

Kayseri'de CHP Milletvekillerinden Gündem Değerlendirmesi

CHP İzmir Milletvekili Zekeriya Temizel ve beraberindeki milletvekilleri, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

27.08.2015 15:01

CHP İzmir Milletvekili Zekeriya Temizel ve beraberindeki milletvekilleri, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Zekeriya Temizel, CHP Kayseri İl Başkanlığında CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi ile düzenlediği basın toplantısında, partisinin genel merkezi tarafından 7 Haziran'dan sonraki süreci Kayserililere anlatmak için görevlendirildiğini söyledi. Bu dönemde Türkiye'nin ekonomik açıdan çok ciddi sıkıntılar içinde olduğunu ifade eden Temizel, "Bu ülkenin bir an önce üretiyor olması gerekiyordu" dedi.

Eğitim sistemini eleştiren Temizel, "Böyle bir eğitim sistemi olur mu? Bu eğitim sistemini düzeltelim, insanlarımız çağdaş eğitim alsın, çocuklarımız çağdaş eğitimle büyüsün denildiğinde, 'bunlar İmam Hatiplere karşı' diyerek ortaya çıkan bir zihiniyetle karşı karşıyayız. İmam Hatip ile insanlar doğru düzgün eğitim alsınlar arasında bir ilişki var mıdır? Asla yoktur. CHP, İmam Hatiplere de okullara da karşı değildir. Temel olan doğru dürüst bir eğitimin verilmesi, eğitimde istikrarın sağlanması. Herkesin aynı derecede nitelikli eğitim almasını sağlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Temizel, Türkiye'nin biran önce bütün komşularıyla ilişkilerini ve dış politikasını yeniden düzenlemesi gerektiğini savundu.

Özcan ve Yedekçi de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayseri'de CHP Milletvekillerinden Gündem Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement