Kayseri'nin 2 İlçesinde Yarın Okullar Tatil - Son Dakika
Güncel

Kayseri'nin 2 İlçesinde Yarın Okullar Tatil

Kayseri\'nin 2 İlçesinde Yarın Okullar Tatil

Kayseri'nin sarız İlçesi'nde olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar çarşamba ve perşembe, Bünyan ilçesinde ise, yarın tatil edildi.

06.01.2015 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin sarız İlçesi'nde olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar çarşamba ve perşembe, Bünyan ilçesinde ise, yarın tatil edildi. Kent merkezinde kar kalınlığı  5, Erciyes eteklerindeki Melikgazi ilçesi Hisarcık ile Kıranardı Mahallesi'nde 30 santime ulaştı. Kayseri- Erciyes, Erciyes - Develi, Pınarbaşı-Ziyarettepe- Sivas Gürün, Kayseri Pınarbaşı - Sarız, Barıs ilçesi arasındaki karayolu ile  Kayseri Sarız- Kahramanmaraş Afşin ilçeleri arasındaki karayolu kar yağışı nedeniyle ulaşımı kapandı.

Kar yağışının devam ettiği Kayseri ve ilçelerinde Valilik, yarın akşam saatlerine kadar devam edeceği tahmin edilen kar yağışı nedeniyle halk ve ilgilileri uyardı. Valilikten yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Meteoroloji 7'nci Bölge Müdürlüğü'nden alınan hava tahmin raporunda; bugün öğle saatlerinden itibaren başlayan kar yağışının yarın akşam saatlerine kadar aralıklı olarak devam edeceği, gece saatlerinde yer yer yoğun olacağı tahmin edilmektedir. Kar yağışı ve soğuk havanın oluşturabileceği olumsuzluklara (tipi, buzlanma, don, ulaşımda aksamalar v.b) karşı vatandaşlarımızın, ilgililerin ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Ayrıca, bazı bölgelerimizde güneyli yönlerden  40-60 kilometre hızla esen rüzgarın etkili olabileceği tahmin edilmektedir. Kuvvetli rüzgar sebebiyle oluşabilecek soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmelerine ve çarşamba akşamından itibaren görülecek aşırı soğuklara karşı vatandaşlarımızın tedbirli olmaları üzücü olayların önlenebilmesi adına önem taşımaktadır." - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'nin 2 İlçesinde Yarın Okullar Tatil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ömer şimşek: Hangi okullar 4 1 Yanıtla
  • Ömer şimşek: Atatürk mesleki ve teknik Anadolu Lisesi tatilmi 2 2 Yanıtla

Advertisement