Kayseri'ye Hızlı Tren Müjdesi - Son Dakika
Ekonomi

Kayseri'ye Hızlı Tren Müjdesi

Kayseri\'ye Hızlı Tren Müjdesi

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Kayseri Hızlı Tren Projesi'nin Yüksek Planlama Kurulu'nda kararının tamamlandığı bu yıl içinde temel atılacağını söyledi.

26.01.2015 14:37  Güncelleme: 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, şehrin en önemli projesi olarak gösterdiği Hızlı Tren Projesi'nin Yüksek Planlama Kurulu'nda (YPK) kararının tamamlandığı ve 142 kilometre uzunluğunda çift hatlı Yerköy-Kayseri YHT projesinin bu yıl içinde ihalesi yapılıp, temelinin atılacağını söyledi.

RESİM GAZETEDE YAYINLANDI

AK Parti İl Olağan Kongresi'nde yeniden göreve gelen Hüseyin Cahid Özden'e hayırlı olsun ziyareti için teşkilat binasına gelen milletvekili Yaşar Karayel, burada basın toplantısı düzenledi. Karayel " 14 Aralık 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanmıştır. Bu proje, Ankara Sivas YHT ana hattı bitirilirken eş zamanlı olarak bu hattımızda tamamlanacaktır. Bu proje için 2015 yılı yatırım programına YPK kararıyla ek ödenek olarak 1 milyon TL konulmuştur. Kayseri YHT projesi, TCDD Genel Müdürlüğü'nce 2015 yılı içerisinde ihalesi yapılacak ve temeli atılacaktır. Bundan sonraki hedefimiz, Kayseri, Nevşehir, Aksaray, Konya ve Antalya YHT hattının gerçekleşmesi için çalışmak olacaktır" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Kayseri'ye Hızlı Tren Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement