Kepez'de Ramazan Ayı Hazırlıkları Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Kepez'de Ramazan Ayı Hazırlıkları Tamamlandı

Kepez Belediyesi’nin geleneksel hale gelen Ramazan etkinliklerinin hazırlıklarını tamamladı.

11.06.2015 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi'nin geleneksel hale gelen Ramazan etkinliklerinin hazırlıklarını tamamladı. 30 gün boyunca konserlerden, şiir dinletilerine, geleneksel gösteri sanatlarından sohbetlere, hemşehri gecelerinden, orta oyununa kadar onlarca etkinlik Kepezlilerle buluşacak.

Ramazan etkinlikleri, 18 Haziran Perşembe akşamı Kuran'ı Kerim ziyafeti ve Mehteran gösterisi ile başlayacak. Bülent Serttaş'ın, İsmail YK'nın, Ferhat Göçer'in ve Sinan Yılmaz'ın konserlerin gerçekleştirileceği programda, Kars, Ardahan, Iğdır ile Konya, Diyarbakır, Kayseri, Sivas, Adıyaman, Burdur, Karadenizliler ve Yörükler gecesi düzenlenecek. Karagöz-Hacivat, aile sineması, sema, ve tasavvuf konseri etkinlik de yer alacak. Ziyaretçiler, etkinlik alanında kurulan çarşı da alışveriş de yapabilecekler.

Ramazan etkinliklerinde çocuklar da unutulmadı. Çocuklar, etkinlik alanında kurulan lunaparkta eğlenme imkanı bulacak.

Kepez Belediyesi, etkinlik alanında kuracağı halkla ilişkiler standıyla da vatandaşın taleplerini dinleyecek.

Ramazan etkinlikleri 15 Temmuz'da Türk Halk Müziği Sanatçısı Başkal konseri ile sona erecek.

Kepez Belediyesi, Ramazan ayı boyunca Kepez'in 66 mahallesinde de iftar yemeği verecek. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan ayının ilçede huzurlu bir şekilde yaşanması için gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi. Kepezlilere, Ramazan ayının manevi havasını, birlik ve beraberliğini yaşattıkları etkinliklerin altıncısını düzenleyeceklerini belirten Tütüncü, Antalyalıları ücretsiz olan etkinliklere davet etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'de Ramazan Ayı Hazırlıkları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement