Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıya Kınama - Son Dakika
Yerel

Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıya Kınama

Kılıçdaroğlu\'na Yapılan Saldırıya Kınama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yapılan saldırı Muş’un Varto ilçesinde kınandı.

26.08.2016 16:07

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırı Muş'un Varto ilçesinde kınandı.

CHP İlçe Başkanlığı binasında bir araya gelen İlçe Başkanı Gönül Ballı ve yönetim kurulu üyeleri, CHP konvoyuna yapılan saldırıyı kınadı. CHP heyeti adına konuşan Ali Rıza Günyüz, "Ülkesinin huzuru, demokrasinin korunması ve halkının hak ettiği ş'rtl'rd? y'ş?m'sı için canını hiçe s'y?r'k ç'lış'n liderimiz Kemal Kılıçd'r?ğlu'n? ve k'nv'yund? bulunan h'rk's?, şahsım v? CHP Varto İlçe Teşkilatımız adına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şehit edilen güvenlik görevlisi arkadaşımıza da Allah'tan rahmet, kederli ailesine de baş sağlığı diliyorum. Ülkemizde zor günler geçiriyoruz. Bu zor günleri aşabilmemiz için dili, dini, mezhebi, ırkı ne olursa olsun birlikte yaşamak zorundayız. Birlikte yaşamanın adı da barış ve kardeşliktir. Bunun başka yolu yoktur. Biz bu topraklarda el ele kardeş kardeşçe yaşamasak, bizi daha çok zor ve tehlikeli günler beklemektedir. Şiddet, kin, nefret, terör ve katliam kimden gelirse gelsin, ne olursa olsun biz hepsini lanetliyoruz. Varto teşkilatı adına Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun diyoruz" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıya Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement