Kırkağaç "Kar Yolları Kapattı, Binlerce Sürücü Mahsur Kaldı" Haberine Ek - Son Dakika
Güncel

Kırkağaç "Kar Yolları Kapattı, Binlerce Sürücü Mahsur Kaldı" Haberine Ek

Kırkağaç "Kar Yolları Kapattı, Binlerce Sürücü Mahsur Kaldı" Haberine Ek

Manisa'nın Kırkağaç İlçesinde, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle dün ulaşıma kapanan İzmir-İstanbul karayolu Akhisar-Balıkesir arasında saatlerdir mahsur kalan vatandaşları Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Özgür Özel ziyaret etti.

31.12.2014 22:18

Manisa'nın Kırkağaç İlçesinde, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle dün ulaşıma kapanan İzmir- İstanbul karayolu Akhisar- Balıkesir arasında saatlerdir mahsur kalan vatandaşları Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Özgür Özel ziyaret etti. Uzun araç kuyruğu oluşan yolun henüz ulaşıma açılmadığı öğrenilirken, araçlarında ve akaryakıt istasyonlarında mahsur kalan vatandaşlar isyan etti.

İzmir ile İstanbul'u birbirine bağlayan yolun yoğun kar nedeniyle kapanması sonucu saatlerdir mahsur kalarak akaryakıt istasyonlarında bekleyen vatandaşları CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ziyaret etti. Özel, "Çok sayıda İstanbullu, Ankaralı, Bursalı ve İzmirli vatandaşlarımız burada mahsur kalmış durumda. Hastalar var, yaşlılar var. Kriz masası şuana kadar kalıcı bir çözüm üretemedi. Saatlerdir vatandaşlar bu halde bekliyor ve ne yazık ki yeni yıla bu şekilde girecekler" dedi.

Akaryakıt istasyonlarında yolun açılmasını bekleyen vatandaşlarla da sohbet eden Özel, "Kar yağışının olacağı günler öncesinden belliydi, ancak kimse önlem almamış" ifadelerini kullandı.

Yolun açılmasını bekleyen vatandaşlar da herhangi bir çalışmanın yapılmadığını belirterek, yetkililere tepki gösterdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırkağaç 'Kar Yolları Kapattı, Binlerce Sürücü Mahsur Kaldı' Haberine Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement