Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kırklareli\'nden Kısa Kısa

Sakalı ı Şerif ziyarete açıldı.

24.07.2014 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lüleburgaz'da Sakal-ı Şerif, ziyarete açıldı.

Sokullu Mehmet Paşa Camisi'nde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bazı vatandaşlar, Sakal-ı Şerif'i cep telefonlarıyla görüntülemeye çalıştı.

Duygulu anların da yaşandığı ziyarette, bazı çocuklar babalarının omuzlarında, bazıları ise ayaklarının ucuna basarak Sakal-ı Şerif'i görmek için çabaladı.

"Gülün Yolculuğu" tırı Lüleburgaz'da

Isparta Valiliği, Isparta Belediyesi ve Davraz Doğa Koruma ve Turizm Derneği'nin hazırladığı proje kapsamında Türkiye'yi dolaşan "Gülün Yolculuğu" tırı Lüleburgaz'a geldi.

Öğretmenevi önündeki park eden tırda, Isparta'nın yöresel ve kültürel ürünleri sergileniyor.

Davraz Doğa Koruma ve Turizm Derneği Üyesi Serap Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada ilçede 4 gün boyunca Isparta'nın yöresel ürünlerini tanıtmaya çalışacaklarını söyledi.

Şu ana kadar 30 il ve 40 ilçeyi ziyaret ettiklerini belirten Özdemir, "Gülün Yolculuğu projesi kapsamında Isparta'nın  gül suyu, gül reçeli, elma reçeli, gül kokulu kremleri gibi ürünlerini tüm Türkiye'yi gezip tanıtıyoruz. Trakya'da Silivri, Tekirdağ ve Muratlı'dan sonra Lüleburgaz'a geldik. Arife gününe kadar Lüleburgazlılara tanıtım ve satış yapacağız" diye konuştu. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement