Kızılay'dan İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı - Son Dakika
Yerel

Kızılay'dan İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı

Kızılay\'dan İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı

Türk Kızılayı Kırklareli Şubesi, ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahiblerine konserve kıyma ve kavurma yardımında bulunacak.

02.07.2014 15:47

Türk Kızılayı Kırklareli Şubesi, ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahiblerine konserve kıyma ve kavurma yardımında bulunacak.

Türk Kızılayı Kırklareli Şube Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazanda da yardıma muhtaç ailelerin yanında yer almaya çalıştıklarını belirtti.

Türk Kızılayı Genel Merkezi'nce gönderilen 2 bin 160 konserve kıyma ve kavurmayı Kırklareli, Babaeski, Demirköy, Lüleburgaz, Pınarhisar ve Vize'de ilçelerinde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacağını ifade eden Altıntel, "Türk Kızılayı olarak her yıl ramazan ayında ihtiyaç sahibi ve muhtaç ailelere gıda yardımında bulunuyoruz. Genel merkezimiz tarafından Kırklareli'de ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere konserve kıyma ve kavurma gönderildi. Mahalle ve köy muhtarları aracılığı ile tespit edilen ailelere dağıtımını yapacağız" diye konuştu.

Uzunlar, ayrıca bir alışveriş merkezinin içinde açılan yardım standında gıda bağışlarını kabul ettiklerini kaydetti. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızılay'dan İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement