Koçer, Şahin ve Tahmazoğlu, Esnaf Ziyaretinde - Son Dakika
Yerel

Koçer, Şahin ve Tahmazoğlu, Esnaf Ziyaretinde

Koçer, Şahin ve Tahmazoğlu, Esnaf Ziyaretinde

Şahinbey Belediye Başkan adayı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Ali Şahin ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt ve teşkilat üyeleri ile birlikte Hürriyet Caddesi esnafını ziyaret etti.

24.03.2014 14:06

Şahinbey Belediye Başkan adayı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Ali Şahin ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt ve teşkilat üyeleri ile birlikte Hürriyet Caddesi esnafını ziyaret etti.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden ve gittiği her yerde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Tahmazoğlu, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, hayırlı işler diledi.

YAPILAN HİZMETLERDEN HALKIMIZ ÇOK MEMNUN

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ettiklerini kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Milletvekillerimizle birlikte Hürriyet Caddesi esnafımızı ziyaret ettik. Yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımız yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini ifade ettiler, bu da bizim azmimizi artırdı. Vatandaşlarımızın memnuniyeti çalışma azmimizi kararlılığımızı şevkimizi daha da arttırıyor. İnşallah 30 Martta da vatandaşlarımızın desteğiyle yeniden seçildiğimizde ilk dönemde yaptığımız çalışmaların çok daha fazlasını ikinci dönemde de yapacağımızı ifade etmek istiyorum. Çünkü gerek mali yapı olarak gerekse ekip olarak çok daha güçlüyüz. Şehrin problemlerini biliyoruz. Bir çoğunu çözdük, çözüm isteyen bazı problemler de var inşallah yeni dönemde bunları da yaparak, Halkımızın bize olan güvenini daha da pekiştirerek hak ettikleri hizmetleri yapmayı hedefliyoruz" dedi.

30 MART'TA GAZİANTEP'TE TÜM BELEDİYELERİ ALACAĞIZ

Halkın çok büyük teveccühü olduğunu kaydeden AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, "Şahinbey belediye başkanımız Şahinbey ilçe başkanımız ve milletvekili arkadaşımız Ali Şahin'le birlikte çok büyük bir coşku var. Bugün gördüğüm manzara karşısında duygulanmamak elde değil, 30 Martta ki seçimler bir seçim olmaktan çıkarıp bir vatana millete sahip çıkma anlayışına çevirmiş durumda, bu da çok memnuniyet verici, burada güven ve istikrarın devamı arzu ediliyor. Bu anlamda bu gün ki çalışmaların sonucunda 30 Martla ilgili çok daha fazla ümitliyim. Gaziantep'de büyükşehirde dahil olmak üzere tüm ilçelerimizde seçimi kazanmayı istiyoruz. İnşallah bunu da gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

HİÇBİR ŞİKAYETLE KARŞILAŞMADIK

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, "Hürriyet caddesini baştan aşağı gezdik, bize bir tek şikayet iletilmedi. İletilen birkaç istekler var, buda trafik meselesi gibi bu meselelerde Gaziantep'in büyüyen kentlerin temel problemleri. Bunlarında üstesinden geleceğimiz konusunda kendilerine temin ettik. Vatandaşların AK Partisine olan ilgisi belediye başkanlarımıza olan ilgisi Milletvekillerimize olan ilgisi inanılmaz boyutta. Bu zamana kadar yürütülen bütün fitne çabalarına rağmen atılan iftiralara rağmen yayınlanan montajlı kasetlere rağmen bir kişi bile bize kalkıp herhangi yolsuzlukla alakalı bize şikayette bulunmadı. Bu da şunu gösteriyor AK Parti üzerinde oynanan bütün oyunlar halka çarparak yok olmakta. Halk oynanan oyunların bilincinde ben bu anlamda tüm Gaziantepli hemşerilerimize bize olan desteklerinden dolayı duydukları güvenden dolayı çok teşekkür ediyorum ve minnetlerimi sunuyorum. 30 Martta da Gaziantep gerektiği gibi Recep Tayyip Erdoğan'ın Şahinbey'de Mehmet Tahmazoğlu başkanımızın arkasında duracaktır. Allah bizi onların duyduğu güvene layık kılsın" şeklinde konuştu.

BAŞKANLARIMIZ GELECEK DÖNEM ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt ise şunları söyledi:

"Seçim çalışmaları kapsamında halkımızın bizlere çok büyük teveccühü var. 30 Martta yapılacak seçimlerin sadece bir yerel seçim olmadığını eğer biz istikrar sürsün istiyorsak siyasi ve ekonomik anlamda 30 Martta oyumuzu AK Partiye vereceğiz ve başbakanımızı destekliyoruz, bu mesajı veriyorlar. Büyükşehir belediye başkan adayımız Fatma Şahin ve Şahinbey belediye başkan adayımız Mehmet Tahmazoğlu el ele gönül gönüle vererek inşallah Gaziantep de çok güzel projelere imza atacaklar. Biz bir ekibiz teşkilatımızla belediye başkanımızla çok güzel çalışmalara imza atacağımızı düşünüyorum. 30 Mart'tan sonra inşallah Şahinbey'de ve Gaziantep de ki sesi tüm Türkiye duyacak." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koçer, Şahin ve Tahmazoğlu, Esnaf Ziyaretinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement