Erdoğan, Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu Şeb-i Arus'ta Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu Şeb-i Arus'ta Buluşuyor

Erdoğan, Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu Şeb-i Arus\'ta Buluşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, yarın Konya'da Mevlana'yı anmak için düzenlenecek Şeb-i Arus törenlerinde buluşuyor.

16.12.2014 11:14  Güncelleme: 12:04

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Konya'da Mevlana'yı anmak için düzenlenecek Şeb-i Arus törenlerinde buluşacak.

Erdoğan ve Davutoğlu, anma programı öncesi Konya- İstanbul arası Yüksek Hızlı Tren'in açılış törenine katılacak.

DÜĞÜN GECESİYLE SONA ERİYOR

Mevlana'ya anmak için düzenlenen ve 7 Aralık günü 'Sevgi ve Hoşgörü Yürüyüşü' ile başlayan 'Mevlana'nın 741'inci Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri' 17 Aralık günü (yarın) Şeb-i Arus ( Mevlana'nın, Allah'a sevgiyle kavuşma günü olarak düşündüğü ve düğün gecesi olarak adlandırdığı gece) törenleriyle sona erecek.

3 İSİM BULUŞYOR

Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde yapılacak törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çok sayıda bakan ve davetli katılacak.

KONYA- İSTANBUL YHT SEFERİ BAŞLIYOR

Şeb-i Arus törenleri için kente gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, öğle saatlerinde ise Konya Gar'ın da düzenlenecek olan Konya- İstanbul arası Yüksek Hızlı Tren'in açılış törenine katılacak.

Erdoğan ve Davutoğlu, Valilik tarafından Dedeman Otel'de gerçekleşecek akşam yemeğinde ise Konya il yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve işadamlarıyla bir araya gelecek. Ardından Şeb-i Arus törenine geçecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan, Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu Şeb-i Arus'ta Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ...: siyaset boyledır, önce paso atıp tutarlar yan yana gelınce vay kardeşim nasılsın, naber turunden geyıkler döner. . dun sana az fazla salladım ama kusura bakma derler. . su maas konusunu gundeme getırmedınız, maaslarımızı artıralım, sosyal haklarımızı gelıstırelım, yedı ceddımıze yetecek para kaynakları bulalım turunden muhabbetler döner gider. . garıban halkta bunları seyreder durur. . . kendınlerı ıcn bısey yapılacak dıye on yıllarca bekler dururlar:))) 8 1 Yanıtla
  • baybars: Siz bizi kızıl komünistlerin elinde bırakıp gidiyorsunuz hür dünyaya. Biz burada zulüm ve işkence ile baş başa kalıyoruz. Siz hür dünyaya gittiğiniz zaman bizim buradaki Doğu Türkistan’daki ızdırabımızı, çilemizi hür dünyada anlatmazsanız öbür dünyada demir tırnaklarımız yakanızda olur. KAŞGAR ZİYARETİMDE BİR UYGURUN FERYATI 4 2 Yanıtla

Advertisement