Köpeğe Çarpmamak İçin Hayatından Olan Çift Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Köpeğe Çarpmamak İçin Hayatından Olan Çift Son Yolculuğuna Uğurlandı

Köpeğe Çarpmamak İçin Hayatından Olan Çift Son Yolculuğuna Uğurlandı

Antalya’da, bir köpeğe çarpmamak için geçirdikleri kazada hayatını kaybeden çift, kazadan yaralı kurtulan iki kızı ve çok sayıda siyasinin katıldığı törenle son yolculuklarına uğurlandı.

06.09.2015 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da, bir köpeğe çarpmamak için geçirdikleri kazada hayatını kaybeden çift, kazadan yaralı kurtulan iki kızı ve çok sayıda siyasinin katıldığı törenle son yolculuklarına uğurlandı.

Kaza, Antalya'nın Kepez ilçesi Tedaş kavşağı üzerinde dün sabah meydana geldi. Antalya'dan Alanya'ya 07 ADA 50 plakalı otomobille eşi Gülizar, kızları Berna ve Beyza ile seyir halinde olan Orhan Filiz Gençelli (59)'nin bir anda önüne köpek çıktı. Köpeğe çarpmamak için manevra yapan Gençelli'nin aracı kontrolden çıkarak yol kenarındaki direğe çarptı. Kazada sürücü Gençelli, olay yerinde hayatını kaybederken ağır yaralı eşi ve iki çocuğu hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Gülizar Gençelli'de hayatını kaybetti.

ÇOCUKLARI CENAZESİNE KATILDI

Antalya Adli Tıp morgunda tamamlanan otopsinin ardından çiftin cenazesi öğle namazının ardından Antalya Muratpaşa Camisinde kılındı. Cenaze namazına Dışişleri Eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Sena Nur Çelik, Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Orhan Gençelli'nin kardeşi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi eski meclis üyesi Ak Partili Ayşe Güliz Yılman ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze töreninde kaza günü araçta bulunan iki kız kardeş Berna ve Beyza'da hazır bulundu. Berna'nın tekerlekli sandalyede olduğu görüldü.

Kılınan cenaze namazının ardından çift, toprağa verilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Köpeğe Çarpmamak İçin Hayatından Olan Çift Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement