Korkuteli'de Okul Servisi Sürücüleri Uyarıldı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'de Okul Servisi Sürücüleri Uyarıldı

Korkuteli\'de Okul Servisi Sürücüleri Uyarıldı

Antalya’nın Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik tim komutanlığı, taşımalı eğitim nedeniyle öğrenci taşıyan okul servisi sürücülerine uyarılarda bulundu.

23.10.2015 11:55

Antalya'nın Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik tim komutanlığı, taşımalı eğitim nedeniyle öğrenci taşıyan okul servisi sürücülerine uyarılarda bulundu.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik tim komutanlığı, öğrenci taşıyan okul servisi sürücülerine yönelik Korkuteli Öğretmenevi'nde bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya Korkuteli Milli Eğitim Şube müdürü Durmuşali Özokudan, İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Zeki Kaygusuz, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik denetleme amirliğinden Polis memuru Mustafa Kural ve servis şoförleri katıldı.

Korkuteli İlçe Jandarma Trafik Tim komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Zeki Kaygusuz, "2015-2016 Eğitim Öğretim yılı başladı. Korkuteli'ne mahallelerden taşımalı olarak öğrencilerimiz geliyor. Araçlarda öğrencilerimiz dışında farklı kişiler olmayacak. Kanun ve yönetmelik bize ne diyorsa biz uygulamak zorundayız. Bu görevinizi tam ve layıkıyla yapmanızı istiyoruz. Taşıma başlı başına bir sektör işi. Taşımayı yaparken öğrencilerimizin rahat huzur içersinde okula gidip gelmesi gerekiyor. Öğrencilerimiz koltuklarında rahat oturacaklar. Çocuklar şoförlerin hal ve hareketlerinden etkilenmektedir. Bu sebeple şoförler kılık kıyafetiyle ve davranışlarıyla öğrencilere örnek olacak ve araçlarına sivil yolcu almayacaklar" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'de Okul Servisi Sürücüleri Uyarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement