Korkuteli-Küçükköy Yolu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli-Küçükköy Yolu Açıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesince yapılan Korkuteli-Küçükköy yolu hizmete açıldı.

15.05.2015 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesince yapılan Korkuteli- Küçükköy yolu hizmete açıldı.

Yolun açılış töreninde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yeniden yaptıkları 7 kilometrelik yolun alt yapı çalışmasını da gerçekleştirdiklerini ve virajları genişlettiklerini söyledi.

Yerel seçimler öncesinde Küçükköy'e geldiğini anlatan Türel, şöyle konuştu:

"Küçükköy yolunun hali içler acısıydı. Küçükköy'ye kaymak gibi yol yapacağımızı söylemiştim. Biz boş vaatlerle kimseyi kandırmayız. Verdiğimiz her sözü tutarız. Küçükköy'e dediğimiz gibi bir yol yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Biz vatandaşları kandırmak için yola çıkmadı. Siyasette aldatan olmadık. Ötekilere bakın. Seçim zamanı seçmene olmadık vaatlerle gelirler. Sonra vaatlerini unuttukları gibi vatandaşları da unuturlar."

Küçükköy'ün kanalizasyon ve su deposu sorununun bulunduğunu da bildiğini dile getiren Türel, bu sorunları da kısa sürede çözeceklerini ifade etti.

Büyükşehir çalıştıkça milletin sorunlarının tek tek çözüldüğünü anlatan Türel, şunları söyledi:

"Bir senede 100'ün üzerinde proje başlattık, tamamladık, ihale aşamasına geldik. Dev projelerimiz var. Boğaçay, Konyaaltı Sahili, arıtma tesisleri yapıyoruz. Birileri büyükşehir yasasını çıkardığımız zaman 'Antalya'dan Küçükköy'e hizmet mi gidermiş?' dedi. Şimdi bunlar gelip sizden oy istiyorlar. Yan gelip yatarsan hizmet tabi olmaz. Gece gündüz çalışırsan Küçükköy'e hizmetin alası gider. Çalışan kadroları göreve getirirseniz kazanan siz olacaksınız."

12 kavşak eylül ayına kadar açılacak

Antalyalıların çalışan kadroları göreve getirmesiyle bu hizmetlerin yapıldığını anlatan Türel, "İstikrarı korumak yönünde tercih kullanmasaydınız inanın bu yollar yapılmazdı. Geçmişte yapamadılar. Antalya'da Menderes Türel'den sonra bir kavşak dahi yapamadılar. Dikili bir ağaçları yok. 'Antalya'da 19 kavşağı 5 senede yapacağız' dedik ve 12'sini eylül ayına kadar hizmete sokuyoruz" dedi.

Açılış töreninde Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli İlçe Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, Türel'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olduğu tabloyu hediye etti.

Açılış kurdelesi, Türel, AK Parti Milletvekili Hüseyin Samani, AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Akdeniz, İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu tarafından kesildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Korkuteli-Küçükköy Yolu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement