Küçük ve Yıldızlar Kros Ligi - Son Dakika
Spor

Küçük ve Yıldızlar Kros Ligi

Küçük ve Yıldızlar Kros Ligi

Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “Küçük ve Yıldızlar Kros Ligi” Adana Merkez Park’ta gerçekleştirildi.

12.10.2014 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atletizm Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan "Küçük ve Yıldızlar Kros Ligi" Adana Merkez Park'ta gerçekleştirildi.

Küçük kızlarda Aksaray Belediyespor, erkeklerde Karaman Gençlikspor ile Yıldız kızlarda ise Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor, erkeklerde Adana Gençlikspor takımları birinci oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi "Küçük ve Yıldızlar Kros Ligi"ne Adana'nın yanı sıra Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Mersin, Karaman ve Niğde, Aksaray ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti( KKTC) den toplam 107 sporcunun katıldığını söyledi.

Müsabakaların hayli çekişmeli geçtiğini belirten Hadi, "Hava koşulları, tesis ve organizasyon olarak Adana'nın atletizm üssü olmasını sağladık. Kros liginin ilk ayağı Adana'da gerçekleştirildi. Müsabakalara toplam 107 sporcu katıldı. Yarışmalar sorunsuz ve çekişmeli bir şekilde tamamlandı. İkinci etabı ise 26 Ekim Pazar günü Mersin'de gerçekleştirilecek" dedi.

Bu arada, ferdi ve takım sıralamasında dereceye giren sporcu ve kulüplere kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Bölgesel Kros Ligi Sorumlusu Halil Oğuz, Atletizm Federasyonu Merkez Hakem Kurulu As Başkanı Müslüm Aksakal, Organizasyon Kurulu Üyesi Ömer Faruk Özbek, Atletizm Federasyonu Niğde İl Temsilcisi Ali Tunç, Karaman İl Temsilcisi Murat Yurdadön, Osmaniye İl Temsilcisi Ekrem Sönmez ile Konya Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Öğretim Görevlisi Mehmet Kuş verdiler.

Müsabakada takım sıralamasında dereceye girenler şöyle:

1500 metre Küçük Kızlar takım sıralaması: Aksaray Belediyespor, Niğde Alay Belediyespor ve Niğde Gençlikspor

2000 metre Küçük Erkekler takım sıralaması: Karaman Gençlikspor, Niğde Gençlikspor ve Hatay Büyükşehir Belediye Gençlikspor

2000 metre Yıldız takım Kızlar sıralaması: Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor, Adana Gençlik Spor ve Niğde Gücü Spor

3000 metre Yıldız Erkekler takım Sıralaması: Adana Gençlikspor, Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor ve Osmaniye Gençlikspor Kulübü - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Küçük ve Yıldızlar Kros Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement