Kulakların Pasını Sildiler - Son Dakika
Magazin

Kulakların Pasını Sildiler

Kulakların Pasını Sildiler

Müziğin Ünlü İsimleri, Hafta Sonu Verdikleri Konserlerle Hayranlarını Coşturdu.

16.09.2013 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ZARA ÇOCUKLAR İÇİN SÖYLEDİ

Ünlü şarkıcı Zara, Manisa'nın Soma ilçesinde düzenlenen toplu sünnet töreninde konser verdi. Somalılar'ın yanı sıra; çevre il ve ilçelerden binlerce Zara hayranı, konser alanını doldurdu. "Soma, Soma olalı, böyle kalabalık bir konser görmedi" diyen Zara, yoğun ilgi karşısında konserini uzattı.

50 BİN KİŞİ DİNLEDİ

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, önceki akşam 212 İstanbul Power Outlet'te 50 bin kişiye konser verdi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Ortaç, en sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. Çocuklarla yakından ilgilenen ünlü şarkıcı, "43 yaşındayım; artık evlenmek, baba olmak ve aile kurmak istiyorum. Üç çocuk yapacağım. İlk kez bu kadar aşığım, düğün çok yakında" dedi.

ARAR'DAN GÖBEK ŞOV!

Geçtiğimiz aylarda anne olan Funda Arar, önceki akşam Kıbrıs Merit Park Hotel'de sahneye çıktı. Ünlü şarkıcı, açık havada verdiği konserde; arabeskten halk müziğine kadar uzanan geniş bir repertuvarla dinleyici karşısına çıktı. Arar, klarnet ve darbuka eşliğinde yaptığı dans şovuyla alkış aldı.

NİLÜFER RÜZGARI

Şarkıcı Nilüfer, Bahçeşehir'deki Akbatı Alışveriş Merkezi'nin ikinci yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte sahneye çıktı. Nilüfer'in rock grubu Badem ile 'İntizar' şarkısında yaptığı düet, büyük alkış aldı. Sahneye beyaz bir kostümle çıkan ünlü şarkıcı, geçen yıl yaşamını yitiren müzisyen Buğra Uğur için 'Kavak Yelleri' şarkısını seslendirdi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kulakların Pasını Sildiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement