Kurtulmuş Sözler Var Ama Ortaya Konulmuş Bir Karar Yok - Son Dakika
Güncel

Kurtulmuş Sözler Var Ama Ortaya Konulmuş Bir Karar Yok

Kurtulmuş Sözler Var Ama Ortaya Konulmuş Bir Karar Yok

Ordu'ya gelen Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, HDP'lilerin seçim boykotuna ilişkin sözlerini değerlendirerek, Bu tür sözler var ama ortaya konulmuş bir karar yok. Her partinin kendi kararıdır.

28.09.2015 20:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'ya gelen Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, HDP'lilerin seçim boykotuna ilişkin sözlerini değerlendirerek, Bu tür sözler var ama ortaya konulmuş bir karar yok. Her partinin kendi kararıdır. Seçime girmek, girmemek kendi kararıdır dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Ordu-Giresun Havalimanı'ndan karayoluyla kent merkezine gelerek Ak Parti Ordu İl Teşkilatı'nı ziyaret etti. Gazetecilerin HDP'lilerin seçim boykotunu gündeme taşımasına ilişkin soruyu yanıtlayan Numan Kurtulmuş, Bu tür sözler var ama ortaya konulmuş bir karar yok. Her partinin kendi kararıdır. Seçime girmek, girmemek kendi kararıdır. Türkiye'de biz demokratik bir yarıştan yanayız. Herkesin özgür bir şekilde kampanya sırasında fikirlerini ortaya koyması, sandık günü sandık güvenliğinin sağlanması, Türkiye'de demokrasinin iyi işlemesi bakımından temel hususlardır. Böyle baktığınız an biz bütün partilerin, girmek isteyen bütün partiler seçime girer, bu yarışa girer. Kampanyasını özgürce yapar. Kararı millet verir, sonuçta milletimiz nasıl karar verirse o sonuca göre başımızın üzerinde yeri vardır. Dolayısıyla bunları herhangi bir parti kararını ortaya koymadan bunlar üzerinde konuşmayı doğru bulmam dedi.

20 TEMMUZ'DAN İTİBAREN BİRDEN FAZLA TERÖR ÖRGÜTLERİ TAARRUZA GEÇMİŞTİ

Bir gazetecinin Karadeniz'de Giresun Güce karakoluna PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıya ilişkin sorunada yanıt veren Numan Kurtulmuş, 20 Temmuz'dan itibaren birden fazla terör örgütlerinin Türkiye Cumhuriyeti devletini hedef alarak taarruza geçtiğine dikkat çekti. Güvenlik güçlerinin Türkiye'nin her yerinde teröre karşı mücadele ettiğini belirten Kurtulmuş şunları söyledi

Birden fazla terör örgütleri 20 Temmuz'dan bu yana Türkiye'nin her yerinde hem Türkiye Cumhuriyeti devletini hedef alarak, hem Türkiye'de yaşayan 78 milyonu hedef alarak, ama daha önemlisi Türkiye'nin dirliğini, birliğini ve kardeşliğini hedef alarak bir taarruza geçmiştir. Özellikle 20 Temmuz'dan bu yana güvenlik kuvvetlerimiz, askerimiz, polisimiz, özel harekatçılarımız kim varsa büyük bir koordinasyonla Türkiye'nin her yerinde bu terör saldırılarına karşı mücadele etmektedir. İstihbarat birimleri de var, Emniyet kuvvetleri de var, Türk Silahlı Kuvvetleri'de var, Özel kuvvetler, herkes işin içerisindedir. Terör topyekün bütün ülkede ortalığı karıştırmak istiyorsa güvenlik kuvvetleride topyekün Türkiye'nin her yerinde huzuru barışı ve sükuneti sağlamaya çalışıyor.

Numan Kurtulmuş daha sonra parti binasında basına kapalı olarak partililerle toplantı düzenledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kurtulmuş Sözler Var Ama Ortaya Konulmuş Bir Karar Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement