Kurtulmuş'tan Türkeş Yorumu: Türkeş Ne Vatan Haini, Ne de Kahraman - Son Dakika
Güncel

Kurtulmuş'tan Türkeş Yorumu: Türkeş Ne Vatan Haini, Ne de Kahraman

Kurtulmuş\'tan Türkeş Yorumu: Türkeş Ne Vatan Haini, Ne de Kahraman

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, bakanlık teklifini kabul eden MHP'li Tuğrul Türkeş için, "Ne vatan haini muamelesi görmelidir ne de kahraman ilan edilmelidir." dedi.

28.08.2015 12:15  Güncelleme: 12:38

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, NTV'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Kurtulmuş, Başbakan'ın bakanlık teklifini kabul eden MHP'li Tuğrul Türkeş için, "Ne vatan haini muamelesi görmelidir ne de kahraman ilan edilmelidir" yorumunda bulundu.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, NTV canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Başbakan'ın bakanlık teklifini kabul eden MHP'li Tuğrul Türkeş için, "Ne vatan haini muamelesi görmelidir ne de kahraman ilan edilmelidir" dedi.

TÜRKEŞ AK PARTİ'YE KATILACAK MI?

Kurtulmuş, Türkeş'in AK Parti'ye katılıp katılmayacağına ilişkin soruya da yanıt verdi.
"Siyaset silah zoruyla yapılan bir iş değil" diyen Başbakan Yardımcısı, "Siyasetin muhatabı öncelikle o siyasette olma kararı veren şahsın kendi fikriyatıyla kendi içinde bulunduğu şartlarla ilgilidir. Sayın Türkeş nasıl hareket edecek siyasette, Milliyetçi Hareket Partisi ile ilişkisini sürdürecek mi bunları konuşmak bizim hakkımız değildir. Önce bir hükümet oluşsun" diye konuştu." diye konuştu.

"TERÖRÜN GIK DEMEYECEK NOKTAYA GELMESİ GEREKİR"

Cizre ve Yüksekova'daki çatışmalara ilişkin Kurtulmuş, "Mahallelerin içerisinde halkla birlikte yaşayan zor bir mücadele. Gereken soruşturmalar yapılır. Bir eliyle halay çekip diğer eliyle bomba atmak kabul edilebilir bir durum değil" dedi. Çözüm sürecinin provoke edildiğini söyleyen Kurtulmuş, "Terörün gık demeyecek noktaya gelmesi gerekir. Ne oldu da Suruç'taki patlamadan sonra ciddi şekilde saldırılar başladı" ifadelerini kullandı.

"SANDIKTAN HANGİ SONUÇ ÇIKARSA ÇIKSIN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ"

7 Haziran seçim sonuçlarının 1 Kasım'da da tekrarlanması olasılığını değerlendirmesi istenen Kurtulmuş, sandık sonuçlarına saygı duyacaklarını belirterek, "İnşallah 1 Kasım sonuçları, Ak Parti'nin tek başına iktidar olacağı şekilde sonuç çıkar. Sandıktan hangi sonuç çıkarsa çıksın üzerimize düşeni yaparız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kurtulmuş'tan Türkeş Yorumu: Türkeş Ne Vatan Haini, Ne de Kahraman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (41)

  • TÜRK İNTİKAM TUGAYI: Bahçeli istifa 2 9 Yanıtla
    veli: Siz neyin intikamini alacaksiniz? Klavye komandolari sizi 0 0
  • G: AKP DÖNEKLER PARTİSİ 6 5 Yanıtla
    Mhp: Chp gibi hdp gibi pkk partisi olmasında varsın dönek olsun 3 1
  • ali baba: numan senide biliyoruz 6 5 Yanıtla
  • şafak 13 : Yarbay uyduruk rutbeyse Türk Silahlı kuvvetlerine hakaretten seni cezalandırmak lazım da kanunlar nerde ancak garibe işler kanun 10 0 Yanıtla
  • KOLTUK: koltuk sevdalısı numan seni de çok iyi biliyoruz 9 0 Yanıtla
  • heyt: numan papucun dama atılacak diyemi bu kudurmalar 6 2 Yanıtla
    Mhp: Numan dediğin adam senden de senin babandan da daha da adamdır. Dışarıdan sallamsı kolay siyasetin içindekileri görsen ne chp ne mhp ne de hdp kalır... Size barış ve demokrasi yapıcaz dediğinin içeriğini bir görseniz kıyamet kopar.... Özellikle chp kanadı.. İç yüzleri ortaya çıkacak diye çok ama çok korkuyorlar 4 2
  • anizokori: Bir Fransız Ben fransaliyim der mi demez , bir İngiliz ben ingiltereleyim der mi demez ! ancak ve ancak soyu bilinmeyen Milletler kendilerini Litvanyaliyim , USA liyim der ... ( Prof Dr. İlber ortaylî) ... sayın Numan Kurtulmuş bey efendi de önce kendisine Türk mü Türkiye li mi olduğunu sormalı, sorgulamalıdır... Sonrasında Rahmetli Alparslan Türkeş dönemini incelemeli, o döneme ait TÜRK değilim ama Türkiye liyim sloganı kime kimlere aittir bilinmeli... Saygılar ... 3 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement