Kutsal Emanetler Bandırma'dan Geçti - Son Dakika
Yerel

Kutsal Emanetler Bandırma'dan Geçti

Kutsal Emanetler Bandırma\'dan Geçti

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. yıl dönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teslim edilmek üzere Çanakkale’den alınan deniz suyu, toprak ve Türk bayrağı, Çanakkaleli atletler tarafından Balıkesir ilini temsilen Bandırmalı atletlere teslim edildi.

12.03.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edilmek üzere Çanakkale'den alınan deniz suyu, toprak ve Türk bayrağı, Çanakkaleli atletler tarafından Balıkesir ilini temsilen Bandırmalı atletlere teslim edildi.

Denizkent'te Jandarma Karakol Komutanlığı önünde tören düzenlenen törene Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Biga Kaymakamı Fatih Genel, belediye yetkilileri, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri katıldı. Şiirlerin okunması ve folklor gösterilerinin ardından günün anlam ve önemine dair konuşmalar yapılırken, Çanakkale Savaşı'nda 253 bin şehit verildiğini vurgulandı. Biga Kaymakamı Fatih Genel'den emanetleri teslim alan Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, emanetleri Bandırmalı atletlere teslim etti. Atletler tarafından teslim alınan emanetler tarafından kaymakamlığa getirildi. Kaymakamlık makamında Yazıişleri Müdiresi Ayten Gül tarafından teslim alınan emanetler, yarın Karacabey ilçesinde yapılacak törenle Bursalı atletlere teslim edilecek ve oradan da Ankara'ya doğru yoluna devam ettirilecek. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kutsal Emanetler Bandırma'dan Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement