Kuveytli Tur Operatörleri Kaş'ta - Son Dakika
Ekonomi

Kuveytli Tur Operatörleri Kaş'ta

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türk Hava Yolları ve Aykan Group organizasyonunda Kuveyt'ten gelen 24 tur operatörü, Kaş ilçesini ziyaret etti.

06.05.2016 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türk Hava Yolları ve Aykan Group organizasyonunda Kuveyt'ten gelen 24 tur operatörü, Kaş ilçesini ziyaret etti.

Kuveytli tur operatörleri için Kültür ve Turizm Bakanlığınca Kalkan Mahallesi'ndeki bir otelde resepsiyon düzenlendi.

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, resepsiyonda yaptığı konuşmada, Türkiye ve Kuveyt'in kardeş olduğunu belirtti. Bölgeye yapılan bu ziyareti "başlangıç" kabul ettiklerini ifade eden Kocaer, "Sonraki dönemde turizm ve ticarette birlik olmak, Türk ve Kuveyt halkına güç katacaktır. Bu birlik ve beraberlik ile çalışırsak, kalkınma imkanımızın artacağı inancındayım." dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin, Kaş ve Kalkan'ın güvenilir yerler olduğunu vurgulayarak, insanların burada huzur içerisinde yaşadığını dile getirdi.

Aykan Group Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Murat Can Güllü, Kaş, Kalkan, Fethiye, Dalaman bölgelerinde turizmin Körfez ülkelerine açılabileceğini göstermek istediklerini anlattı. Operatörlerin isteğinin Suudi Arabistan ve Kuveyt'ten Dalaman'a direkt uçuşların başlaması olduğunu kaydeden Güllü, "Sezon başında Körfez ülkelerinin, sezon sonunda ise Hollanda, Almanya, Belçika, Norveç gibi Avrupa ülkelerinin tur operatörlerini bölgeye getirmeyi hedefliyoruz. Bölgeyi turizmde canlandırmak amacındayız." diye konuştu.

Bölgenin tanıtımıyla ilgili Kuveyt'in en büyük ve en çalışkan turizm acentelerini getirmeye çalıştıklarına dikkati çeken THY Kuveyt Pazarlama Sorumlusu Muhammed İrşad Yüzbaşıoğlu ise ülke ve turizm ekonomisi açısından bu durumun en güzel şekilde sonuçlanacağını ümit ettiğini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Kuveytli Tur Operatörleri Kaş'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement