Manisa Büyükşehir, Köprübaşı'nın Suyunu Kesti - Son Dakika
Yerel

Manisa Büyükşehir, Köprübaşı'nın Suyunu Kesti

Manisa Büyükşehir, Köprübaşı\'nın Suyunu Kesti

Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), 10 gün önce hizmet vermeye başladığı Köprübaşı ilçesinde bazı yeşil alanların sulanmasında kullanılan vanaları sökerek iptal etti.

03.10.2014 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), 10 gün önce hizmet vermeye başladığı Köprübaşı ilçesinde bazı yeşil alanların sulanmasında kullanılan vanaları sökerek iptal etti. Bayram arefesinde uygulama tepkilere sebep oldu.

Edinilen bilgiye göre, Halil Taşlı Parkı, Ege Yüzme Havuzu, Kapalı Pazar Yeri ve bölünmüş yolun refüjünde bulunan yeşil alanların suları MASKİ tarafından kesildi. MASKİ'ye bağlı ekipler, yeşil alanların sulanmasında kullanılan vanaları sökerek iptal ettiler.

Bayram arefesinde yapılan uygulama ilçede tepkilere neden olurken, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen de konuyla ilgili açıklama yaptı. "Sorunları çözmesini beklenen MASKİ ilk icraatını suyumuzu kesmekle yaptı" diyerek tepkisini dile getiren Başkan Mergen, "Bayram önü vatandaşa hizmet veren yerlerin mühürlenmesi art niyetli bir yaklaşımdır. Her iki kurum da Köprübaşı'na hizmet için vardır. Vatandaşa zorluk çıkarmak ya da vatandaşa eziyet etmek için değil. Bu yaklaşımı kınıyoruz." dedi. Köprübaşı Belediyesi olarak 6 aydır MASKi'nin yapması gereken işleri kendilerinin üstlendiğini, çünkü amaçlarının Köprübaşı halkına hizmet olduğunu belirten Başkan Mergen, şöyle devam etti: "Amacımız hizmet olmalı. Köprübaşı halkına zulmetmek ya da güç gösterisinde bulunmak değil. Köprübaşı'nda şimdiye kadar etki ve gücü olmayanlar, bugün sahip oldukları gücü vatandaşımızın aleyhine kullanıyor, Köprübaşı halkına zulmetmeye çalışıyor. Buna izin vermeyeceğiz. Köprübaşılılar yalnız değil. Vatandaşımızı onlara ezdirmeyeceğiz."

Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, söz konusu uygulama Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Demirci, Gölmarmara, Salihli, Kula, Akhisar gibi ilçelerde olmazken sadece Köprübaşı'nda yapılmış olmasını da manidar bulduklarını sözlerine ekledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Büyükşehir, Köprübaşı'nın Suyunu Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement