Manisa'da AK Parti Coşkusu - Son Dakika
Politika

Manisa'da AK Parti Coşkusu

Manisa\'da AK Parti Coşkusu

Manisa’da 26. Dönem Milletvekili seçimlerinin sonuçlanmasının ardından AK Partililer sokaklara döküldü.

01.11.2015 23:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da 26. Dönem Milletvekili seçimlerinin sonuçlanmasının ardından AK Partililer sokaklara döküldü.

Türkiye'de 26. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti resmi olmayan sonuçlara göre aldığı yüzde 49,1 oy oranıyla 316 milletvekili çıkardı. AK Parti'nin yine tek başına iktidar olmasıyla birlikte Manisa'da binlerce AK Partili büyük bir coşkuyla sokaklara döküldü. Manolya Meydanı'nda toplanan partililer burada zaferi kutladı. Öte yandan şehrin sokaklarında yüzlerce partili de araçlarıyla uzun konvoylar oluşturarak kornayla zaferi kutladı. Kutlamalar sırasında yaşlı bir vatandaş ise baygınlık geçirdi. Baygınlık geçiren vatandaşa kutlamaların yapıldığı Manolya Meydanı'nda müdahale eden 112 Acil Servis ekipleri daha sonra vatandaşı ambulansa aldı. Gecenin havai fişeklerle aydınlandığı Manolya Meydanı'ndaki kutlamalara AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Partili Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer Ekinci de katıldı. AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan'ın alınan zafer karşısında göz yaşlarını tutamadığı dikkat çekti. Meydanda coşkulu kalabalığa konuşma yapan AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, tüm Manisalılara teşekkür etti. Ardından konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ise konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Baybatur, "Bütün kardeşlerimiz rahat olsunlar huzurlu olsunlar, Türkiye büyüyecek. Huzur ve istikrar tekrar inşa edilecek. Hiç biriniz korkmayın. Rabbim inananlarla her zaman beraber oldu. Şımarmayacağız. Kibirlenmeyeceğiz. Kimseyi rahatsız etmeyeceğiz. AK Parti'ye oy versin ya da vermesin 78 milyonu, Manisa'da 1 milyon 384 bini sevgiyle muhabbetle kucaklayacağız" diye konuştu.

Baybatur'un ardından mikrofonu alan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ise, "2 Kasım sabahı Türkiye aydınlık bir geleceğe doğru devam edecek. Bu meydanı coşkuyla doldurdunuz. Yarın inşallah aynı coşkuyla aynı heyecanla memleketimizin yönetiminde AK kadrolar olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Bize oy versin vermesin bütün milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

MANİSA'DA SEÇİM SONUÇLARI

Manisa'da resmi olmayan seçim sonuçlarına göre, 7 Haziran seçimlerindeki mevcut siyasi kadrolar değişmedi. Toplam 9 milletvekili sayısı bulunan Manisa'da AK Parti 4, CHP 3, MHP ise 2 milletvekili çıkardı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Manisa'da AK Parti Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement