Manisa'daki Sağanak ve Dolu - Son Dakika
Yerel

Manisa'daki Sağanak ve Dolu

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, bağlarda zarara yol açan doluyla ilgili, "Bu dolu afetinden zarar gören hiç kimse mağdur olmayacak" dedi.

04.06.2015 19:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, bağlarda zarara yol açan doluyla ilgili, "Bu dolu afetinden zarar gören hiç kimse mağdur olmayacak" dedi.

Berber, açıklamasında, Manisa genelinde nisan ayında meydana gelen zirai donun yaralarını sarmak için çalışmaların hızla ilerlediğini, dün Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde etkili olan dolunun da bağlara zarar verdiğini belirtti.

Alaşehir'de 7, Sarıgöl'de ise 4-5 mahallede dolunun bağlara zarar verdiğini ifade eden Berber, şunları kaydetti:

"Olayın ardından hemen ilgili arkadaşlara ulaştık. Şunu bilmelerini istiyorum. Bu dolu afetinden zarar gören hiç kimse mağdur olmayacak. TARSİM sigortası olanlar için zaten sorun yok. TARSİM'li olmayan kardeşlerimiz ise rahat olsun. Onların zararları da yine önceki don afetinde olduğu gibi Başbakanlık Afet Fonu'ndan karşılanacak. Çiftçi kardeşlerime geçmiş olsun diyorum."

Berber, her zaman olduğu gibi çiftçinin yanında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Ege Bölgesi'nin önemli üzüm üretim merkezlerinden Sarıgöl ve Alaşehir'deki bağlar, dün etkili olan sağanak ve dolu nedeniyle önemli ölçüde zarar görmüştü.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'daki Sağanak ve Dolu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement