Manisa) Vahşice Öldürülen Anne Kız Göz Yaşları Eşliğinde Toprağa Verildi - Son Dakika
Asayiş

Manisa) Vahşice Öldürülen Anne Kız Göz Yaşları Eşliğinde Toprağa Verildi

(MANİSA) Vahşice öldürülen anne kız göz yaşları eşliğinde toprağa verildiMANİSA (İHA) - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde vahşi bir cinayete kurban giden 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın babası Bilal Kupal'ın cinnet getirmesi sonucu bıçaklayarak öldürdüğü eşi ve kızı toprağa verildi.

22.02.2017 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

(MANİSA) Vahşice öldürülen anne kız göz yaşları eşliğinde toprağa verildi

MANİSA (İHA) - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde vahşi bir cinayete kurban giden 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın babası Bilal Kupal'ın cinnet getirmesi sonucu bıçaklayarak öldürdüğü eşi ve kızı toprağa verildi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde hurdacı Himmet A. tarafından tecavüz edilip öldürülen Irmak Kupal'ın babası Bilal Kupal cinnet getirmesi sonucu eşi Suriye Kupal ve 10 yaşındaki kızı Ayşe Kupalı bıçaklayarak öldürdü. Bilal Kupal tarafından öldürülen Suriye Kupal ve 10 yaşındaki Ayşe Kupal için Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı Ceberburhan Mahallesindeki Ceberburhan camiinde ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Alaşehir Kaymakamı Aydın Abak, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Suriye Kupal'ın babası Bekir Ilgaz, babaannesi Şengül Ilgaz, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazeye katılan CHP'li Biçer, Suriye Kupal ve Ayşe Kupal'ın yakınlarını güçlükle teselli etti. Cenazeye katılan Suriye Kupal ve 10 yaşındaki Ayşe Kupal'ın akrabaları Kürtçe ağıtlar yaktı.

Anne Suriye Kupal ve kızı Ayşe Kupal'ın tabutları musalla taşında yan yana konuldu. Kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

Öte yandan cinnet getirerek eşi Suriye Kupal ve kızı Ayşe Kupal'ı öldüren Bilal Kupal ise tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Bilal Kupal'ın tutuklanarak cezaevine sevk edilmesi bekleniyor.

(ND-AY-

Manisa) Vahşice Öldürülen Anne Kız Göz Yaşları Eşliğinde Toprağa Verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Manisa) Vahşice Öldürülen Anne Kız Göz Yaşları Eşliğinde Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement