Gökçek: Yol Arkadaşını da Haini de Unutmayız - Son Dakika
Güncel

Gökçek: Yol Arkadaşını da Haini de Unutmayız

Gökçek: Yol Arkadaşını da Haini de Unutmayız

Resmi olmayan sonuçlara göre Ankara'yı kazanan Melih Gökçek, Başbakan gibi balkon konuşması yaparak "Yol arkadaşlığını da hainliği de unutmayız" dedi.

31.03.2014 17:58  Güncelleme: 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre kazanan Melih Gökçek, kendisini bekleyen çoşkulu kalabılağa hitap etti. 5. dönemine başlamak için resmi sonuçları bekleyen ve Başbakan gibi balkon konuşması yapan Gökçek, "Biz dostluğu, yol arkadaşlığını da unutmayız, hainlik yapanı da unutmayız" dedi.

"ANKARA'YI BİRLİKTE İDARE EDECEĞİZ"

Belediyenin konferans salonunun bulunduğu binanın balkonundan AK Parti ve Türkiye bayraklarıyla bekleyenlere seslenen Gökçek, "Ankara'da bugüne kadar aldığımız dualar ve Ankaralıların desteğiyle bir sefer daha 5 yıl Ankara'yı Allah ömür verirse birlikte idare edeceğiz" diye konuştu.

"Şunu herkes bilsin. Biz dostluğu, yol arkadaşlığını da unutmayız, hainlik yapanı da unutmayız" diyen Melih Gökçek, rakiplerinin dün saatlerce televizyonda direndiklerini ifade etti.

"DEDİKLERİM DOĞRU ÇIKTI"

"Daha önce anlattım, dedim ki 'tezgah yapacaklar, son ana kadar bizi mağlup gösterecekler, insanları sokağa dökecekler' birebir bunları yaptılar" diyen Gökçek, ancak Allah'ın bu zaferi kendilerine bahşettiğini kaydetti. Gökçek, şöyle konuştu:

"7 düvel birleşti, Allah'a hamdolsun güçleri yetmedi. Dışarıdan beynelmilel güçler. Özellikle İstanbul'daki baronlar ve bu baronlarla birlikte içerideki işbirlikçileri, hepsi bir araya geldiler. Türkiye Cumhuriyeti'nin gücü karşısında, Recep Tayyip Erdoğan hükümetinin gücü sayesinde mağlup oldular. Bu zafer Allah'ın yardımı ve milletimizin gücü sayesinde oldu. Milletimize teşekkürlerimizi, şükranlarımızı sunuyoruz."

"SÖZLERİMİZİ TUTACAĞIZ"

Ankara'nın bugün dünyanın örnek kentlerinden biri olduğunu dile getiren Gökçek, sözler verdiklerini, Allah'tan bu sözleri 5 yıl içinde tutmayı nasip etmesini diledi.

"Allah kendi rızası için hepimize hizmet etmeyi, birlikte mücadele etmeyi bizlere nasip etsin. Allah fitnecilere, fesatçılara fırsat vermesin" diyen Gökçek, kendisini destekleyenlere teşekkür etti.

Gökçek, bugünden itibaren rakiplerinin seçim kurullarına itiraz edeceğini ifade ederek, eğer kendi itirazları kabul edilirse oylarının en az 70 bin daha artacağını söyledi.

"SONUÇLARA İTİRAZ EDECEĞİZ"

Ankara'da 90 binden fazla oyun iptal edildiğini ve bunun 3 puan anlamına geldiğini dile getiren Gökçek, "Bizim tesbitimize göre 70 bin oy bize ait olan oy. Akşam arkadaşlarla konuştuk durduk. Biz de itiraz ediyoruz, biz de hakkımızı almak için o iptal edilen sandıklardan geri alacağız, inşallah arayı da açacağız. Allah'ın izniyle inşallah yolumuza da aynen devam edeceğiz" diye konuştu.

Gökçek, sözlerini, "Allah muhabbetimizi bozmasın, Allah gücümüze zeval vermesin. Allah Başbakanımıza güç versin, Allah devletimizin içindeki fitneyi fesatı bitirsin, bize düşmanlık eden beynelmilel güçlere de inşallah akıl versin ve Türkiye Cumhuriyeti o eski Osmanlı'nın ruhuyla tekrar dirilsin inşallah" bitirdi.

KUTLAMA YAPTILAR

Gökçek, belediye binasının avlusunda bekleyenleri Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler'in yanı sıra AK Parti Ankara Milletvekili Salih Kapusuz ve eşi Nevin Gökçek ile selamladı.

Partililerin meşaleler yaktığı ve konfeti patlattığı alanda, Gökçek'in konuşması sonrasında balonlar uçuruldu ve havai fişek atıldı.
 




 

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gökçek: Yol Arkadaşını da Haini de Unutmayız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • ANKARALI: susun muhalefetçiler BAŞKAN MELİH ARTIK KABULENSENİZ İYİ OLUR 26 28 Yanıtla
  • dogan: bizde oy hirsizlarini hic unutmayiz 30 17 Yanıtla
  • halil: senden ne ev olur nede kasaba yat kalk başbakana dua et ha bu arada başkan oldun ama hala adam olamadın 16 23 Yanıtla
    BUDAMI MONTAJ: YANLIŞLIKLADA AK PARTİYEMİ OY VERDİN GOÇUM HALİL MUHAHAHAHAHA............... 0 0
  • yaman: en büyük hain sen ve partindir hainlikte kimse elinize su dökemez merak etme melih efendi 20 15 Yanıtla
  • Sedat: Sen nasıl bir adamsın ya da adammısın? Kadir Topbaş adam gibi adam efendi ya sen Ankara nasıl sana oy veriyor hayret AKP yi senin gibiler yüzünden sevmiyorum 16 16 Yanıtla
  • Eylem Paydas: Her il e bir MELİH GÖKÇEK VE Bİ NİHAT ZEYBEKÇİ gibi üstün niteliklere sahip birer başkan lazım.Hizmet adamı MELİH GÖKÇEK 11 19 Yanıtla
  • SPOR ADAMI: MHP LİLER HAYİNLİK ETTİ HEPSİ CHP YE OY ATTI 21 8 Yanıtla
  • Mehmet Yılmazöz: Yahu arkadaş şu oy verilen adama bak yahu, birde eliyle utanmadan 4 parmak yapıyor sen kiiiim bu işaretler kim, birde din iman v.s. lafları ediyor. Bu akp zihniyeti iktidarda olduğu sürece bu 'günahın' cezasını faturasını hep beraber çekeceğiz.'Ellerim kırılsaydı vermeseydim' lafları birşey ifade emeyeceğini bilmemiz lazım şimdiden. 16 11 Yanıtla
  • oy: BİR BDP Lİ OLARAK AKPARTİYİ KUTLUYORUM.... GERÇEKTEN ADAMLARA ALDIKLARIN OYLARIN HAKINI VERİYORLAR... MEMURLARI HASTALARI YATALAK HASTALIRI YAŞLILARI DUL KADINLARI ASKERLERİ VE ÖĞRENCİLERİ İNSAN YERİNE KOYAN AKPARTİDİR... 17 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement