Melih Gökçek'ten Yozgat'ın Eymir Beldesine Hizmet Sözü - Son Dakika
Politika

Melih Gökçek'ten Yozgat'ın Eymir Beldesine Hizmet Sözü

Melih Gökçek\'ten Yozgat\'ın Eymir Beldesine Hizmet Sözü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 30 Mart seçimleri iptal edilen beldeler arasında yer alan Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir beldesinde katıldığı mitingde seçimi AK Parti’nin kazanması halinde Eymir’e hizmet sözü verdi.

31.05.2014 21:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 30 Mart seçimleri iptal edilen beldeler arasında yer alan Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir beldesinde katıldığı mitingde seçimi AK Parti'nin kazanması halinde Eymir'e hizmet sözü verdi.

AK Parti tarafından Eymir'de düzenlenen mitingde konuşan AK Parti Eymir Belediye Başkan Adayı Çetin Mertoğlu, 30 Mart'ta seçime gittiklerini ve seçimi 5 oy farkla aldıklarını belirterek, "Allah'ın huzurunda bu seçimi biz aldık. Ama YSK'nın kararıyla seçimimiz iptal edildi. Şer diye düşünmüştük, hayra dönüştü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Büyük Lider Melih Gökçek bey, bizim şer diye düşündüğümüz seçimimizi hayra dönüştürecek, kucak dolusu sevgilerle, yapacağı hizmetlerle, Eymir'imizin 20 yıl yapamayacağı, bütçesinin yetmediği hizmetleri bizlere sunmak için Eymir'e geldi" dedi.

Daha sonra Eymirlilere hitap eden Gökçek, Eymirlilere Başbakan Erdoğan'ın selamını getirdiğini belirterek, "Seçimlerin iptal edilmesi, bazen tam tersine kısmete dönüşür. Bütün siyasi partiler bu ara seçimlerde gövde gösterisi yapıp, oradaki seçimi almak için ellerinden gelen gayreti gösterirler. Onun için bu ara seçim Eymir için de bir nimet olarak değerlendirin, öyle görün. Allah'ın izniyle inşallah Çetin kardeşimizi tekrar belediye başkanı yapacaksınız, hizmet nasıl yağarmış anında göreceksiniz" diye konuştu.

Siyasetçilerin zaman zaman gelip söz verip gittiklerini, ama verdikleri sözleri de seçimden sonra unuttuklarını ifade eden Gökçek, "Allah'ın izni ile Melih Gökçek olarak bir farkım var. Ankara'da bilirler, bizim ağzımızdan söz çıkarsa Allah'ın izni ile yaparız. Yeter ki söz verelim. Birileri gelmiş büyükşehir belediyesi borç içerisinde demiş. Kardeşim biz o borcu Karayalçın'dan aldık emanet, 20 sene bitmez. Sen gel Ankara'ya bak, Ankara'da bu kadar borç varda bu kadar hizmet nasıl yapılıyor. Eymir bizim bir mahallemiz bile değil, 2 bin seçmeni olan bir yer. Allah'ın izni ile biz buraları fazla değil, 3-4 ay içerisinde işini halleder gideriz. MHP'li kardeşlerim beni dinliyorlar, ben MHP'li kardeşlerimi severim. Bu işte kavgaya nizaha gerek yok. Eymirli hizmet alacak mı, almayacak mı? Hazır yakalamışsınız Melih'i alabildiğiniz kadar alın. Bulamazsınız bu fırsatı bir daha söyleyeyim size. Şimdi ne yapacağız. Birincisi belediyenin ihtiyaçlarını gidereceğiz. Buraya bir kültür evi, çocuk parkı, yolların yapımı için parke taş, köylerimizin içme suyu yok onu tamamlayacağız. 6 mahalleye 6 takım forma eşofman, futbol topu verip, spor sahası yapacağız" diye konuştu.

Eymir Kayakışla Mahalle halkı ile hizmet için pazarlık yapan Gökçek, "Kayakışla'nın suyu akmıyormuş. Orada geçen dönem 140 oy çıkmış. Eğer bu seçimde 350 oy çıkarsa ben de söz veriyorum, Haziran ayının içinde borular döşenmeye başlayacak. Sahip çıkın oylarınıza. Akocak köyümüzde de yine aynı suyu akmıyormuş, onların da suyunu getireceğiz. Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkalım, bu seçimlerde de onun yüzünü ak edelim inşallah. Ama inanıyorum ki MHP'li kardeşlerim de bu kadarını duyduktan sonra belki belediye başkanı burada derki ben vazgeçiyorum arkadaş, bu hizmetleri alacağız, oyları Çetine verin diye bir jest yapar" ifadelerini kullandı.

Miting öncesi Gökçek'in seçim otobüsünün arızalanması ve çekici ile miting meydanına getirilmesi dikkat çekti. Eymir mitingine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yanı sıra AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Melih Gökçek'ten Yozgat'ın Eymir Beldesine Hizmet Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement