Melikgazi Belediyespor Voleybol Takımı 2. Lig B Grubunda - Son Dakika
Yerel

Melikgazi Belediyespor Voleybol Takımı 2. Lig B Grubunda

Melikgazi Belediyespor Voleybol Takımı 2. Lig B Grubunda

Melikgazi Belediyespor Voleybol takımı, bu sezonda 2.Lig B grubunda mücadele edecek.

02.09.2013 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediyespor Voleybol takımı, bu sezonda 2. Lig B grubunda mücadele edecek. Yapılan kura çekiminde oldukça zorlu rakipler ile eşleşen Melikgazi Belediyespor Voleybol takımı play-off'a kalabilmek için kıyasıya mücadele verecek.

Bu sezonda hem voleybol hemde basketbol branşlarında salon sporlarında Kayseri'yi temsil edecek olan Melikgazi Belediyespor'da her iki takımında sezon öncesi hazırlıkları antrenörler nezaretinde devam ediyor.

Voleybol Erkekler 2. Ligi B grubunda mücadele edecek olan takımda hazırlıklar antrenör Fuat kalay nezaretinde, Keykubat Sosyal ve Spor tesislerinde günde tek idman yaparak devam ediyor.

Antrenör Fuat Kalay "Bu sene çok güçlü takımlarla mücadele edecek olan takımımızın hedefi geçen sene deneyim kazanan genç kadromuz ve yapılan iki takviye ile öncelikli olarak grubumuzda ilk 4'e kalmak. Ayrıca her zaman olduğu gibi alt yapıdan yetişen iki oyuncumuzu A takıma çıkararak Melikgazi Belediyespor'un genel amacı olan alt yapıya verdiğimiz önemi de göstermiş bulunmaktayız" dedi.

Kulüp Başkanı Serdar Öztürk'de yaptığı açıklamada " takımlarımız hazırlıklarını sürdürüyor. Bu sezon'da Basketbol'da Nihat Kahraman,Voleybol'da Fuat Kalay hocalarımız ile yola devam ediyoruz.Lig öncesi istenilen yerlere gerekli transferleri yaptık.Voleybol takımımız 20 Ekim Pazar günü 2013-2014 sezonunun ilk maçında Kayseri'de Adana Beyzaspor takımını konuk edecek.Şimdiden her iki takımımıza da yeni sezonda başarılar diliyor,centilmence,fair-play ruhuna yakışır bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum dedi. Melikgazi Belediyespor'un 2. Lig B grubunda mücadele edeceği takımlar; Adana Beyzaspor, Ankara PTT ve TVF Spor Lisesi, Erzurum Palandöken Belediye, Gaziantep Şahinbey Belediye, Hatay Antakya Belediye ve Payas Belediye 1975, Kahraman Maraş Büyükşehir Belediye, Kars Genç Kafkas, Sivas 4 Eylül, Tokat Niksar Belediyespor - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Melikgazi Belediyespor Voleybol Takımı 2. Lig B Grubunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement