Mersin Şehidinin Mutluluğu Anılarda Kaldı - Son Dakika
Güncel

Mersin Şehidinin Mutluluğu Anılarda Kaldı

Mersin Şehidinin Mutluluğu Anılarda Kaldı

Mersin şehidinin mutluluğu anılarda kaldıMARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin terk ettikleri binaya tuzakladıkları patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan iki askerden biri olan Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir'in bir yıl önce yapılan dillere destan düğünündeki mutlulukları geride kaldı.

28.03.2016 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin şehidinin mutluluğu anılarda kaldı

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin terk ettikleri binaya tuzakladıkları patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan iki askerden biri olan Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir'in bir yıl önce yapılan dillere destan düğünündeki mutlulukları geride kaldı.

Nusaybin'de PKK'lılardan temizlenen mahallelerdeki evlerde arama yaparken binaya yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Mardin Kızıltepe Komando Tabur'unda bölük komutanı olan Jandarma Yüzbaşı 36 yaşındaki Halil Özdemir şehit oldu. Yüzbaşı Halil Özdemir'in şehit olduğu haberi, Pazar günü akşam saatlerinde Tarsus'un Şehitler Tepesi Mahallesi Kasım Ekenler Bulvarı Dilek Apartmanı'ndaki baba evine ulaştı.

BABA ŞAHADET HABERİNİ ANTALYA'DA ALDI

Çamlıyayla İlçesi Fakılar Mahalle Muhtarı olan baba Necmi Özdemir ise oğlunun şahadet haberini bir seminer için gittiği Antalya'da aldı. Oğlunun şehit haberiyle yıkılan baba Özdemir'in, oradan Mardin'e hareket ettiği öğrenildi.

Bu arada Şehit Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir'in eşi Pınar Özdemir ile 7 Eylül 2015 tarihinde düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdiği öğrenildi. Çiftin düğünleri oldukça görkemli bir organizasyon ile gerçekleşirken, çiftin düğünlerinde sanatçı Selim Güngören'in Aşıklar Şehri parçası eşliğinde dans ederken mutlulukları yüzlerine yansıdı. Şehit haberi genç çiftin mutlulukları yarım kalırken, Özdemir'in Salı günü düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin Şehidinin Mutluluğu Anılarda Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement