Mersinli Şehidin Eşi: Kefenle Değil, Damatlıkla Gelecekti - Son Dakika
Güncel

Mersinli Şehidin Eşi: Kefenle Değil, Damatlıkla Gelecekti

Şırnak'ta bölücü terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit olan Çevik Kuvvet Polisi Fırat Palamut, Mersin'de son yolculuğuna uğurlandı.

24.05.2016 14:38  Güncelleme: 15:10

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, 5 Nisan 2016 tarihinde bölücü terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da dün şehit olan Çevik Kuvvet Polisi Fırat Palamut, Mersin'de son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin, 4 Haziran'da düğün yapacağı nikahlı eşi Burcu Palamut, "Kefenle değil, damatlıkla gelecekti" diye ağıt yaktı.

GEÇİCİ GÖREVLE GİTMİŞTİ

Adana Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevliyken geçici görevle gittiği Şırnak'ın Silopi ilçesinde 5 Nisan tarihinde teröristlerin ekip aracına yaptığı roketli saldırısı sonucu ağır yaralanan ve dün şehit olan 3 yıllık polis memuru 25 yaşındaki Fırat Palamut için Muğdat Camii'nde tören düzenlendi.

<a class='keyword-sd' href='/mersinli/' title='Mersinli'>Mersinli</a> Şehidin Eşi: Kefenle Değil, Damatlıkla Gelecekti

ŞEHİT BABASI GÜÇLÜKLE AYAKTA DURMAYA ÇALIŞTI

Şehidin cenaze aracıyla getirilen naaşı, polislerin omuzlarında camiye taşındı. Şehidin, 2015 yılı Eylül ayında resmi nikah kıyarak evlendiği Burcu Palamut ile annesi Hülya Topal Açıkbaş, polis memurları ve yakınlarının kollarında camiye getirilirken, baba Ahmet Palamut ise törende güçlükle ayakta durarak metanetini korumaya çalıştı.

Mersinli Şehidin Eşi: Kefenle Değil, Damatlıkla Gelecekti

TÖRENE ÇOK SAYIDA KATILIM VARDI

Törene, Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, İl Emniyet Müdür Vekili Yakup Usta, emniyet mensupları, protokol üyeleri, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İl Müftüsü Ali Melek'in, öğle namazının ardından kıldırdığı cenaze namazı sonrasında şehit Palamut'un naaşı, cenaze aracına taşındı.

Mersinli Şehidin Eşi: Kefenle Değil, Damatlıkla Gelecekti

"KEFENLE DEĞİL DAMATLIKLA GELECEKTİ"

Bu esnada, polis memurlarının kollarında güçlükle ayakta duran anne Açıkbaş, oğlunun ardından "O daha çok gençti" diyerek sürekli gözyaşı döktü. Şehidin, 9 ay önce resmi nikah kıyarak evlendiği ve 4 Haziran 2016 tarihinde düğün yapacağı genç eşi Burcu Palamut ise yakınlarına sarılarak, "Kefenle değil, damatlıkla gelecekti" diyerek uzun süre ağladı.

Mersinli Şehidin Eşi: Kefenle Değil, Damatlıkla Gelecekti

Şehit polis memuru Palamut'in cenazesi, törenin ardından Mersin Şehir Mezarlığı'na götürülerek, buradaki Mersin Şehitliği'nde toprağa verildi.

Mersinli Şehidin Eşi: Kefenle Değil, Damatlıkla Gelecekti

Mersinli Şehidin Eşi: Kefenle Değil, Damatlıkla Gelecekti

Mersinli Şehidin Eşi: Kefenle Değil, Damatlıkla Gelecekti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mersinli Şehidin Eşi: Kefenle Değil, Damatlıkla Gelecekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • marfat: Baskanlik gelcek operasyonlar durcak rahat olun 6 26 Yanıtla
  • Süleyman: Niye sen onu kuaföre mi gönderdin 9 12 Yanıtla
  • ...: Allah sabır versin Rabbim sizi cennetinde kavuştursun inşallah 10 1 Yanıtla
  • Mechul: Ölüye sevinmez ama koyun olursanız daha cok garibanlar Ölür sardakininde iki oğlu var olar niye gitmiyorlar hani batan hani şahit diyor sardaki ama onlar safâsı da yok ben istemem öyle Şehitliğe batanıda onlar kaymağını yiyecekler öylemi 6 5 Yanıtla

Advertisement