MHP Aliağa'dan İftar Buluşması - Son Dakika
Yerel

MHP Aliağa'dan İftar Buluşması

MHP Aliağa\'dan İftar Buluşması

Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa ilçe Teşkilatı, her yıl düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde partililer ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

04.07.2015 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa ilçe Teşkilatı, her yıl düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde partililer ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan iftar programına, 2 bin kişi katılırken, programın açılış konuşmasını MHP Aliağa İlçe Teşkilatı Başkanı Abdurrahim Aydemir yaptı.

Paylaşımın önemli olduğu Ramazan ayında bir araya gelmenin önemli olduğunu kaydeden Aydemir, binlerce kişi ile iftar programında buluşmanın onur verici olduğunu söyledi. 7 Haziran seçim sonuçlarını MHP adına da kısa bir değerlendirme yapan Aydemir şunları söyledi: "Her ne kadar 7 Haziran'daki seçimlerde milletvekilleri çıkarmış ve oy oranımızı artırmış olsak da çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz. Sonuç olarak milletimiz gereken kararı da vermiştir. Sonuçların vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını dilerim."

Konuşmaların ardından katılımcılara ilahi dinletileri sunulurken semazen gösterileri eşliğinde şiirler okundu.

KİMLER KATILDI?

İftar programına, MHP İzmir Milletvekili Murat Koç, MHP İzmir Milletvekili Dr. Aslan Savaşan, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İl MHP Başkan Yardımcısı Veysel Şahin, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, MHP İzmir Milletvekili Adayı Dr. Yalçın Koçyiğit, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, MHP Bornova İlçe Başkanı İbrahim Yayla, MHP Dikili İlçe Başkanı Mehmet Aslan, MHP Buca İlçe Başkanı Ali Karakuş, MHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kamil Cesur, MHP Aliağa İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Aliağa'dan İftar Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement