MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Açıklaması

Tunceli ziyareti öncesinde Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesindeki MHP’li Belediye Başkanı’nı ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ziyaret sonrasında partililere yönelik konuşmasında, “Bu iktidar devam ettiği zaman Türkiye’nin önü felakettir.

27.11.2014 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli ziyareti öncesinde Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesindeki MHP'li Belediye Başkanı'nı ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ziyaret sonrasında partililere yönelik konuşmasında, "Bu iktidar devam ettiği zaman Türkiye'nin önü felakettir. ya bölünmeyle karşı karşıya kalır ya da iç çatışmayla karşı karşıya kalır. Bunlardan kurtulmanın bir yolu da sandıktır" dedi.

Devlet Bahçeli, Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş'ı ziyaretinden sonra belediyenin bahçesinde bekleyen kalabalığa hitap etti. MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Öncelikle MHP olarak 30 Mart seçimlerde kazandığımız belediyeleri teşekkür etmek için sürdürdüğümüz gezileri Pınarbaşı ile tekrarlamak istiyoruz. Pınarbaşı'da vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Tekrar seçimi kazanan Dursun Ataş Bey'e tebriklerimiz sunuyoruz" dedi.

Bahçeli, "30 Mart seçimlerinden sonra iki önemli siyasi olay daha yaşanacaktır demiştik. Bunlardan bir tanesi Ağustos ayı içinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimleri idi. Şimdi de Milletvekilliği genel seçimleri var. Cumhurbaşkanlığı seçimi yapıldı, nasıl yapıldığını, devletin hangi imkanlarını kullanarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın nasıl Cumhurbaşkanı olduğunu biliyoruz. Ama Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gözü arkada kalmış, acaba iki koltuğu beraber götürebilir miyim düşüncesiyle kendisine bir de kopya başbakan bulmuştur. Böyle bir anlayışla ülke yönetilmektedir.

Kopya başbakan açılacak bir tesis bulamazsa her hafta il başkanları toplantısı yaparak Türkiye'yi dolaşmaktadır. Böyle bir yönetim olmaz. Böyle gayrı ciddi bir yönetim ile Türkiye iç huzurunu sağlayamaz. O sebepten dolayı hep beraber AK Parti'ye oy vermiş vatandaşlarımız başta olmak üzere 7 Haziran seçimlerine hazırlanmalıyız ve bu iktidardan kurtulmanın yolunu bulmalıyız. Bu yol demokrasi içinde olmalıdır. Aksi takdirde bu iktidar devam ettiği zaman Türkiye'nin önü felakettir. ya bölünmeyle karşı karşıya kalır ya da iç çatışmayla karşı karşıya kalır. Bunlardan kurtulmanın bir yolu da sandıktır" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement