MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Orhan Erzurum "Giresun 'Seviyorum' Demekle Sevilmiyor" - Son Dakika
Yerel

MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Orhan Erzurum "Giresun 'Seviyorum' Demekle Sevilmiyor"

MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Orhan Erzurum "Giresun \'Seviyorum\' Demekle Sevilmiyor"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum yaptığı açıklamada, Giresun'un "seviyorum" demekle sevilemeyeceğini, gerçek sevginin proje ve icraatlarla olabileceğini söyledi.

24.03.2014 15:36

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum yaptığı açıklamada, Giresun'un "seviyorum" demekle sevilemeyeceğini, gerçek sevginin proje ve icraatlarla olabileceğini söyledi.

Erzurum, MHP'nin Giresun merkezde yapılan yoklamalarda birinci çıktığını bildiren Dr. Orhan Erzurum, çakma anketlerin kamuoyunun iradesine saygısızlık olduğunu, AKP'nin genelde CHP'nin ise yerelde sınıfta kaldıklarını her iki partinin de şehrin önünü açacak ciddi çalışma ve proje üretemediklerini ifade etti.

"Biz projelerimizi yaparken Giresun'un önünü açacak, vizyonunu değiştirecek, ekonomisini canlandıracak, şehrimize farklı bir bakış getirecek anlayışla yola çıktık" diyen Erzurum, "Siyasi kaygılarımız olmadığı için niyetimiz tamamen Giresun'a hizmet olduğu için projelerimizin hepsi ayakları yere basan gerçekçi ve yapılabilir projelerdir" dedi.

"ÇÖP BÜYÜK SORUN"

Giresun'un en büyük sorunu olan, halledilmiş gibi gösterilmeye çalışılsa da hala bir çözüm bulunmayan çöp sorununa yönelik bir Entegre Çöp Geri Dönüşüm Tesisi yapacaklarını bildiren Dr. Orhan Erzurum, "Bu proje Piraziz'den Eynesil'e kadar olan ilçelerimizin tamamının çöp sorununu çözen bir proje. Bir geri dönüşüm tesisi. Çöpten elektrik ve organik gübre üreten tamamen ekolojik, hiç bir atık bırakmayan, aynı zamanda Giresun ekonomisine büyük de bir canlılık getirecek 400 kişinin de istihdam edileceği bir tesistir. Giresun belediyesine ekonomik yükü olmayacak. Tam tersine ekonomik katkısı olacaktır. Giresun Belediyesi'ni aylık 850 bin lira civarındaki maliyetten kurtaracaktır" diye konuştu.

"SON 5 YILDA TRAFİK ARAPSAÇINA DÖNDÜ"

Şehrin trafik ve otopark sorununun son 5 yılda içinden çıkılmaz bir hal aldığını belirten Orhan Erzurum, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"3 bölgeye yapacağımız (Depboy, Keşap Durağı ve Malpazarı) katlı otopark projeleri ile çözeceğiz. Katlı otoparkların üzeri sosyal yaşam alanları olacak. Yani düğün, konferans ve spor salonları, gezi alanlarından oluşacaktır. Giresun kıyı şehri olmasına ve Karadeniz'in en güzel sahillerine sahip olmasına rağmen sahilden ve denizden en az faydalanan şehirdir. Bu sebeple; sahildeki tüm dolgu alanlarının tamamı sosyal tesisler ve projelerle yeniden yapılandırılacaktır. Kentin deniz ile buluşması yeniden sağlanacaktır. Giresun'a eski tarihi evlerimizden oluşan bir kültür, sanat ve alışveriş sokağı yapacağız. Bu sokak tamamen üretime yönelik ürünlerden oluşan ve şehrimizin kültürel ve tarihi dokusunu yansıtan bir alan olacaktır. Ev hanımlarına sembolik rakamlarla kiraya verilip, aynı zamanda istihdam da sağlanacaktır. Giresun'a büyük ve güzel bir gençlik merkezi yapılacaktır. Üniversite öğrencilerinin sosyal hayata ve şehre daha iyi adapte olması sağlanacaktır. Giresun'da belediye yönetimi şeffaf ve halka açık olacak. Yandaş akılla değil ortak akılla Giresun'u yöneteceğiz. Ranta değil kente hizmet edeceğiz. Kuracağımız Kent TV ve Kent Radyo aracılığı ile belediyenin bütün çalışmaları ve belediye meclisi toplantıları bütün halkımızla paylaşılacak. Balıkçı Barınakları modern bir görüntüye kavuşturulacaktır. Ada'ya ve Kale'ye ulaşım kolaylaştırılacak. Ada'ya sürekli deniz tekneleri ile seferler düzenlenecektir. Kale'ye ise yürüyen merdiven ve asansörle çıkış sağlanacak. Bunların yanı sıra bir çok sosyal ve ekonomik projelerimiz bulunmaktadır." - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Orhan Erzurum 'Giresun 'Seviyorum' Demekle Sevilmiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement