MHP İstanbul Milletvekili Alan, Tokat'ta - Son Dakika
Politika

MHP İstanbul Milletvekili Alan, Tokat'ta

MHP İstanbul Milletvekili Alan, Tokat\'ta

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Engin Alan, "Ben tüm ülküdaşlarımın kardeşlerimin partinin iradesine uyacaklarına yürekten inanıyorum" dedi.

19.07.2014 03:58

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Engin Alan, "Ben tüm ülküdaşlarımın kardeşlerimin partinin iradesine uyacaklarına yürekten inanıyorum" dedi.

Alan, partisinin Tokat İl Başkanlığınca bir restoranda düzenlenen iftar programına katıldı.

İftarın ardından konuşan Alan, Türkiye'nin 23 gün sonra cumhurbaşkanı seçimi için sandığa gideceğini anımsattı.

İsrail'in Filistin saldırılarını kınayan Alan, "Filistin halkının İsrail tarafından uğradığı mezalim bütün bunlar geleceği daha kararsız daha belirsiz hale getirdi. Bu süreçte aziz milletim çok kritik kararlar vermek zorunda kalacak. Vereceği kararlarla ya önünü açacak ya da geleceğini karartacak" diye konuştu.

Alan, cumhurbaşkanı seçimine ilişkin şöyle konuştu:

"Aziz millet sandığa gidecek, Tükiye'nin 12'nci cumhurbaşkanını seçecek. Ancak sadece cumhurbaşkanını seçmeyecek, cumhuriyete tamam mı devam mı diyecek. Demokratik parlamenter sistemle yönetilen Türkiye'de Atatürk'ün kurduğu cumhuriyet devam mı edecek, yoksa bir muhterem zatın istediği gibi başka bir şekle mi dönüştürülecek? Aziz millet buna karar verecek"

Seçim sürecinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin inisiyatifiyle ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin ortak adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyeceklerini ifade eden Alan, "Ben tüm ülküdaşlarımın kardeşlerimin partinin iradesine uyacaklarına yürekten inanıyorum. Burada milletin sağduyusu çok önemli. Yapılan yanlışın telafisi yoktur. Bizim için de değil gelecek kuşaklar için de yoktur. O nedenle Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönül vermiş tüm arkadaşlarımın kardeşlerimin partimizin adayının arkasında duracağının inancını yeniden ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından MHP Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol, Alan'a günün anısına bakır işlemeli tepsi hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP İstanbul Milletvekili Alan, Tokat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement