MHP İzmir'de 5 İlçe Kongresini Tamamladı - Son Dakika
Yerel

MHP İzmir'de 5 İlçe Kongresini Tamamladı

MHP İzmir\'de 5 İlçe Kongresini Tamamladı

İl Başkanı Karataş: "Genel seçimlere her şekilde hazırız, ister olağan ister baskın seçim olsun, yeminimiz var, haksızlığa, yolsuzluğa, sömürücülüğe, rüşvete ve talana dur demek için MHP iktidar olmalıdır.

16.12.2014 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, 5 ilçe kongresini tamamladıklarını, genel seçime her şekilde hazır olduklarını bildirdi.

Karataş, yaptığı yazılı açıklamada, hafta sonu Menderes, Selçuk, Foça, Dikili ve Kınık kongrelerini yaptıklarını kaydetti.

Parti genel merkezinin Türkiye genelinde gerçekleştireceği "Yolsuzluk ve Rüşvet Haftası" programına hazırlandıklarını bildiren Karataş, 18 Aralık'ta Genel Başkan Yardımcısı  ve İzmir Milletvekili Kenan Tanrıkulu ile iki MYK üyesinin konuşmacı olarak katılacağı konferans düzenleyecekleri bilgisini verdi.

Yargının etki altında, basının gözaltında, suçluların ise koruma altında olduğunu savunan Karataş, "Yolsuzluk ve rüşvet skandalının milletimizin sırtına sapladığı hançeri ve bunu kimin sapladığını gördük, unutmadık, unutmayacağız. Yaşadığımız sürece de yüzlerine haykıracağız" ifadelerini kullandı.

Karataş, İzmirlileri Yolsuzluk ve Rüşvet Haftası adı altında 18 Aralık Perşembe günü saat 17.00'de Kültürpark'ta düzenleyecekleri konferansa davet etti. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP İzmir'de 5 İlçe Kongresini Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement