MHP Kocaeli Milletvekili Adayları Gto'da - Son Dakika
Yerel

MHP Kocaeli Milletvekili Adayları Gto'da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli milletvekili adayları Gebze Ticaret Odası'nı (GTO) ziyaret etti.

21.04.2011 14:12

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli milletvekili adayları Gebze Ticaret Odası'nı (GTO) ziyaret etti.

Ziyaret heyetinde eski bakanlardan Murat Başesgioğlu, milletvekili adayları Lütfü Türkkan, İsmail Kurt, Hilal Elmas, Çağdaş Duyar, İsmail Okumuş ve Veysel Çelik ile Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur yer aldı.

MHP Kocaeli milletvekili adayı Lütfü Türkkan milletvekilleri adayları ve parti olarak ilk ziyaretlerini GTO'ya yaptıklarını, Kocaeli'nde 11 kişilik listede 6 ismin Gebzeli olmasının büyük anlam taşıdığını söyledi.

Siyaset ve ticaretin birbiriyle ilişkisiz kavramlar olduğunu belirten Türkkan, "Ancak siyasette aldığınız kararlar ticareti, sanayiyi etkiler. Ticaret yapıp siyasete atılanların olması çok önemlidir. Ticaret yapanların rahatça siyaset yapmaları için önlerinin açık olması gerekiyor" dedi.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebzeli adayların milletvekili seçilmeleri durumunda Gebzeliler'i unutmamasını beklediklerini söyledi. Çiler,

"Benim bölgemden seçilen vekil birkaç gününü Gebze'ye ayırsın, gelsin halkla sanayicilerle bizlerle birlikte olsun. Kocaelili milletvekillerinden hala Gebze'de görmediklerimiz var. Nerede düğün onlar orada. Artık böyle siyasetçi istemiyoruz" diye konuştu.

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Kocaeli Milletvekili Adayları Gto'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement